În urma unui articol publicat de ziarul Incomod, un candidat independent la Primăria Ploiești și totodată fost Consilier Județean liberal a reacționat dur și a lansat în spațiul public grave acuzații la adresa Partidului Național Liberal Prahova.

Ziarul Incomod a prezentat astăzi cazul unui bărbat, reprezentant al unei case de producție, care a dorit să realizeze un video de prezentare al municipiului Câmpina, iar în acest sens a depus o cerere la Primărie. Numai că cererea a fost refuzată categoric.

Articolul integral și documentele doveditoare pot fi văzute aici! 

În urma publicării articolului, Marius Fenichiu, fost liberal și actualmente candidat independent la Primăria Ploiești, a avut o reacție dură în spațiul public vizavi de modul în care este condus Partidul Național Liberal Prahova.

„Primarul Tiseanu face parte din Comitetul Județean Executiv al PNL, organismul de conducere al PNL Prahova, organizat în stil mafiot, care solicită bani celor care vor să candideze pentru funcții publice!”, a scris Marius Fenichiu pe o pagină de socializare, ca răspuns la articolul publicat de ziarul nostru.

Marius Fenichiu a fost contactat de reporterii ziarului Incomod și a oferit detalii suplimentare despre acuzațiile pe care le-a adus partidului din care a făcut parte în trecut. Acesta spune că în momentul în care a dorit să fie candidatul PNL pentru Primăria Ploiești i s-au cerut 4.000 euro, pentru organizarea unui sondaj care să stabilească cine va fi candidatul oficial al organizației, la momentul respectiv manifestându-și această intenție și fostul primar Andrei Volosevici, dar și doctorul Dan Oprea. Mai mult decât atât, Fenichiu spune că sondajul urma să fie efectuat, obligatoriu, de o firmă controlată de Vasile Blaga.

În plus, Marius Fenichiu a venit cu acuzații suplimentare, referitoare la consilierii locali și județeni de pe listele de la alegerile din 2012, când, spune acesta, o poziție eligibilă costa 15.000 euro, în speță primele șapte poziții de pe lista de consilieri locali și primele zece poziții de pe cea de consilieri județeni.

Marius Fenichiu spune că s-a adresat organelor competente în aceste cazuri și a făcut denunțuri la DNA, în care a povestit aceleași acuzații pe care le-a declarat și reporterilor noștri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here