Foto cu caracter ilustrativ

Două copile din Ploiești au trăit ani de zile într-un coșmar provocat chiar de către tatăl lor. Mama, cadru medical, a aflat abia după șase ani prin ce au trecut copilele ei. Fetele sunt acum la liceu, motiv pentru care vom proteja identitatea lor, inclusiv a tatălui pedofil, condamnat acum la 12 ani de închisoare și la plata unor daune morale în valoare de 20.000 de euro pentru fiecare dintre cele două victime.

M.G.S. din Ploiești a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătorie în mai 2019, sub acuzațiile de viol în formă continuată. Victimele sale au fost chiar cele două fiice, minore, în prezent eleve de liceu. Potrivit anchetatorilor, M.G.S și-a agresat sexual una dintre fete timp de șase ani, în perioada 2012-2019, iar pe cea de-a doua fiică în anul 2015. Toată povestea a ieșit la iveală atunci când una dintre fete i-a mărturisit mamei (cadru medical) coșmarul prin care a trecut atât amar de vreme. Când a aflat ce s-a întâmplat în casă, femeia a stat de vorbă și cu cea de-a doua fată care a recunoscut și ea că fost protagonista aceluiași coșmar. Mama fetelor a fost cea care a anunțat autoritățile, astfel că în aprilie 2019 polițiștii au făcut mai multe percheziții la domiciliile familiei finalizate cu arestarea bărbatului incriminat.

Potrivit ordonanței de reținere, procurorii au reținut că în cazul uneia dintre fete a fost vorba despre ” un minim de 15 acte materiale referitoare la raport sexual normal, două acte materiale referitoare la raportul sexual anal și necuantificabile însă cu o frecvență ridicată, referitoare la raport sexual oral”.

M.G.S. a fost arestat preventiv în data de 19 aprilie 2019 și a rămas în spatele gratiilor până în prezent. Judecătoria Ploiești l-a condamnat pe fond la 12 ani de închisoare. În plus bărbatul va tebui să plătească fetelor câte 20.000 de euro daune morale, iar după ce va ispăși pedeapsa nu va mai avea voie să ia legătura cu ele timp ce cinci ani.

”condamnă pe inculpatul M.G.S, la pedeapsa de 7 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol (faptă din 2012).

condamnă pe inculpatul M.G.S. la pedeapsa de 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală (faptă din 2015).

condamnă pe inculpatul M.G.S., la pedeapsa de 8 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol în formă continuată (fapte din perioada 2013-2019.)”, conform portalului instanțelor de judecată.

Tatăl celor două fete nu a fost mulțumit de pedeapsa primită în faza de fond a procesului și a atacat sentința la instanța superioară. Curtea de Apel Ploiești a decis, marți 11 februarie, să mențină pedeapsa de 12 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here