fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

Cum vrea SGU Ploiești să recicleze asfaltul frezat de pe Bulevardul Independenței

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Conducerea SGU Ploiești a decis să recicleze asfaltul răzuit în timpul lucrărilor de modernizare a Bulevardului Castanilor și să-l folosească pentru reabilitarea aleilor de la Cimitirul Mihai Bravu.

Pentru moment, bitumul frezat de pe bulevard a fost așezat pe aleile din cimitir. Următoarea etapă se va derula anul viitor, după ce se încălzește vremea, și vizează aducerea unor utilaje speciale, care permit topirea și turnarea din nou a bitumului.

- Reclamă -

„Pentru a reduce disconfortul creat în urma deteriorării unor porțiuni ale aleilor Cimitirului Mihai Bravu, societatea noastră continuă acoperirea lor cu material rezultat din procesul de frezare a asfaltului de pe Bulevardul Independenței, beneficiind de sprijinul municipalității în acest sens. Precizăm că soluția aleasă este una temporară, având în vedere faptul că repararea aleilor se va realiza în regie proprie, cu ajutorul a două mini-utilaje de transformare a resturilor bituminoase în mixtură asfaltică (reciclare). Intervențiile menționate vor avea loc în cursul anului viitor, în funcție de condițiile meteorologice”, a anunțat SGU Ploiești, într-un comunicat de presă transmis luni.

„Reamintim faptul că, în perioada anterioară, societatea noastră a reparat, prin asfaltare, mai multe perimetre deteriorate ale aleilor din celelalte cimitire, în contextul în care a beneficiat de un buget cu mult mai mic în raport cu necesarul de resurse, aprobat de Consiliul Local al municipiului”, se mai arată în comunicatul SGU Ploiești.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img