fbpx
duminică, septembrie 24, 2023
21.2 C
Ploiești
spot_img

David Popovici va susţine BAC-ul pentru olimpici în Prahova

Citește Și

- Reclamă -

Judeţul Prahova găzduieşte şi în acest an sesiunea de Bacalaureat dedicată olimpicilor, iar printre candidaţi se va număra şi înotătorul David Popovici. Campionul mondial şi european a venit joi în Ploieşti pentru a se înscrie.

David Popovici împlineşte 19 ani în septembrie, iar în acest an va participa la sesiunea specială de BAC dedicată celor care reprezintă România la olimpiade, indiferent că vorbim despre cele şcolare sau de întrecerile sportive.

- Reclamă -

David a venit joi la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” pentru a-şi depune dosarul de înscriere. Cunoscutul profesor şi crainic Dan Culicovschi a publicat o fotografie pe profilul său de Facebook. „Acum câteva minute, în parcul aflat vizavi de C.N. MIHAI VITEAZUL PLOIEȘTI, în fața bustului lui NENEA IANCU, am făcut prezenta fotografie împreună cu DAVID POPOVICI ! Venit să se înscrie la BACUL OLIMPICILOR ! Si care a fost de o AMABILITATE cu totul deosebită, proprie MARILOR CAMPIONI”, a scris Dan Culicovschi.

Probele de la BAC-ul olimpicilor vor avea loc în perioada 15-25 mai, la Colegiul Național „Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte.

România a câștigat opt medalii la Campionatul Mondial de înot juniori. Stancu, Costea și Popovici, cei mai medaliați sportivi români la Lima

- Reclamă -

David Popovici este campion mondial și european în 2022 la 100 de metri și la 200 de metri liber – la cea de-a doua probă fiind cel mai tânăr campion mondial din istorie – şi deţine recordul mondial la seniori și la juniori la proba de 100 m liber, precum și recordul mondial la juniori, la 200 m liber.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...