fbpx
marți, mai 21, 2024
spot_img

De ce s-a întâlnit un fost șef IPJ Prahova cu șeful FBI

Citește Și

- Reclamă -

Întâlnire de gradul zero la Washington! Infracționalitatea cibernetică a fost tema discuției dintre un oficial român și directorul celei mai renumite organizații de investigații din SUA.

Un fost comandat al IJP Prahova a avut o întrevedere cu șeful FBI. Mai exact, șeful Politiei Române, chestor principal de poliție Bogdan Despescu, fost comandat al IJP Prahova,  s-a întâlnit astăzi la Washington DC, cu domnul Andrew McCabe, directorul FBI.

- Reclamă -

În cadrul discuțiilor a fost remarcată colaborarea excelentă dintre FBI și Ministerul Afacerilor Interne prin Poliția Română,  fiind apreciată în special cooperarea de succes în domeniul prevenirii și combaterii infracționalității cibernetice.

De asemenea, au fost abordate aspecte privind sprijinul informațional și operativ în instrumentarea unor cauze comune extrem de complexe, schimbul de date și informații, precum și rolul important al atașaților de afaceri interne, din cele două state.

Totodată, au fost evidențiate activitățile de perfecționare a pregătirii profesionale a polițiştilor români, pe linie operativă, de către experții FBI, fiind stabilit un nou calendar de pregătire, cu accent pe domeniile prioritare.

- Reclamă -

În încheierea întâlnirii, cei doi oficiali și-au exprimat disponibilitatea de a dezvolta parteneriatul de excepţie dintre instituţiile de aplicare a legii române şi americane, stabilindu-se noi linii de acțiune.

Sursa: republikanews.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Procurorul Lucian Onea revine la DNA Ploiești. Curtea Supremă a anulat ordinul de revocare din funcția de procuror anticorupție

Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat ordinul de revocare din DNA a procurorului Lucian Onea, fostul șef...
Sari la conținut