Mai multe avarii ale rețelei de apă caldă de sub pasajul pietonal din centrul Ploieștiului sunt în curs de reparații de aproximativ o săptămână. Dalkia efectuează mai multe lucrări pentru remedierea avariilor, pasajul pietonal devenind un adevărat șantier. Din păcate, primăria nu știe în cât timp se vor termina lucrările, motivând că nu primesc suficiente informații de la departamentul tehnic și că primăria doar le dă avizul să “spargă” zona respectivă.

Purtătorul de cuvânt al primăriei Ploiești ne-a sugerat să contactăm Dalkia pentru mai multe informații.

“Mai multe informații nu am, cei de la Dalkia efectuează acolo o lucrare. Ce fel de lucrare, trebuie să sunați la Dalkia să întrebați. Primăria dă un aviz ca să se spargă zona acolo. De la tehnic asta mi s-a spus, că în zonă sunt lucrările celor de la Dalkia, fiind o rețea mai veche, probabil, s-a defectat ceva acolo”, a declarat Alina Istrătescu, purtător de cuvânt al primăriei Ploiești.

Mai multe informații, culmea, am primit de la muncitorii care lucrează în zonă, care ne-au spus că într-adevăr este vorba de avarii la rețeaua de apă caldă.

Iată mai jos imagini de la fața locului:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here