fbpx
sâmbătă, februarie 24, 2024
spot_img

Decizia Tribunalului Prahova în dosarul Ferma Dacilor. Cornel Dinicu rămâne în arest

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Tribunalul Prahova s-a pronunțat, marți 9 ianuarie, cu privire la contestația depusă de Cornel Dinicu,  cu privire la măsura arestării preventive. Instanța de judecată a decis ca patronul de facto al pensiunii să rămână în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile. Tribunalul a decis să mențină și mandatele de arest la domiciliu în cazul celor doi asociați ai lui Dinicu, Adrian Vitomir Ristin și Adelina Ilie.

Soluția pe scurt: În temeiul art 425 ind.1 alin.7 pct.1 lit. b rap. la art.204 Cod procedură penală, respinge ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii DINICU CORNEL, aflat în prezent la CRAP-IJP Prahova, RISTIN VITOMIR ADRIAN, şi ILIE ADELINA ELENA, şi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, împotriva încheierii nr. 1/03.01.2024 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Ploieşti în dosar nr. 11/281/2024. În baza art.275 alin.2 Cod proc. penală, obligă pe contestatorii inculpaţi DINICU CORNEL, RISTIN VITOMIR, ADRIAN ILIE ADELINA ELENA la plata sumei de câte 100 lei, fiecare, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat. În baza art.275 alin.3 Cod proc. penală, cheltuielile judiciare avansate în vederea soluţionării contestatiei formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti rămân în sarcina statului. Definitivă. Cercetată şi pronunţată în camera de consiliu, azi, 09.01.2024.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)  12/2024  09.01.2024

- Reclamă -

Cornel Dinicu a fost arestat preventiv de Judecătoria Ploiești în data de 3 ianuarie, soluția de la acea dată nefiind definitivă, dar executorie.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un tânăr britanic, deținut la Poarta Albă, acuză condițiile inumane: ”Erau fecale umane sus pe perete”

Un tânăr londonez, care se află încarcerat la penitenciarul Poarta Albă din România, după ce a fost prins cu...
spot_img
Sari la conținut