Deputatul Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, a anunțat prin intermediul paginii personale de facebook faptul că formațiune din care face parte a lansat campania ”Patriotismul înseamnă fapte. Spune soluția ta!”.

”PMP lansează www.solutiata.ro și campania ”Patriotismul înseamnă fapte. Spune soluția ta!”

România are nevoie de fiecare dintre noi, de soluții concrete. Obiectivul campaniei este să colecteze și să pună în dezbatere soluțiile propuse de români. Găsim împreună cele mai bune soluții și le integrăm într-un plan de măsuri care trebuie implementate în perioada imediat următoare. Cele mai bune soluții se vor transforma în inițiative legislative în Parlamentul României”, a precizat deputatul Cătălina Bozianu pe pagina personală de Facebook.

3 COMENTARII

  1. Stimata doamna, fiind deputat PMP, am o întrebare:cunoașteți afacerile dubioase cu statul ale consilierului CJ ,membru PMP ,Tomosoiu?Știți ca prin interpuși firmele lui fac presiuni pentru acordare de lucrări economice si echipamente sanitare?va spune ceva firma CLIMA?știți ca aceasta firma căpușeaza spitalele din Prahova?aștept răspuns.

  2. ”Patriotismul inseamna fapte”… pai ia sa vedem: faptele ar trebui sa vina de la voi, astia de va dati mari politicieni romanesti. pai ia nu mai furati voi, ia nu va mai puneti rudele si prietenii in posturi de care n-au auzit in viata lor, ia ascultati voi poolimea de va voteaza si faceti ceva pentru ei. si nu, pentru mone nu esti ”stimata doamna”, esti o ruda saraca a Elenel Udrea! sau poate nu….

  3. ”Patriotismul inseamna fapte”… pai ia sa vedem: faptele ar trebui sa vina de la voi, astia de va dati mari politicieni romanesti. pai ia nu mai furati voi, ia nu va mai puneti rudele si prietenii in posturi de care n-au auzit in viata lor, ia ascultati voi poolimea de va voteaza si faceti ceva pentru ei. si nu, pentru mine nu esti ”stimata doamna”, esti o ruda saraca a Elenel Udrea! sau poate nu….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here