Consiliul Local Ploiești a votat joi, 25 noiembrie, în cadrul ședinței un proiect care prevede ca deținătorii mașinilor electrice să parcheze gratuit în Ploiești, pe spațiile administrate de Societatea de Gospodărire Urbană Ploiești.

Parcarea fără plată se va putea realiza prin afișarea unor “abonamente” emise de SGU Ploiești.

„Abonamentele vor avea înscrise cel puțin informații cu privire la emitentul abonamentului, numărul de înmatriculare al autovehiculului, valabilitatea abonamentului, etichete holografice și semnătura emitentului”, se arată în proiectul de hotărâre.

Abonamentul va trebui să fie poziționat în interiorul mașinii, în partea din față a mașinii, la loc vizibil sau pe interiorul parbrizului, în colțul din dreapta sus.

1 COMENTARIU

  1. COMENTARIU INCOMOD : In fine s-a trezit si CL Ploiesti ! Probabil s-au dat toti cu Nissanul si le-a placut. De ce trebuie sa se emita un “abonament ” ptr care sa fac cerere si sa merg probabil personal sa-l ridic, pentru ca la anul sa repet istoria ?! Cumva masina se scutura si se face Diesel ?
    Pe de alta parte, TOATE masinile electrice sunt inscriptionate ca atare sau au semne inconfundabile care le atesta modul de propulsie. Ce mai este nevoie de eticheta (anuala!) pusa pe parbriz ? In acest fel o sa se umple iar orasul cu jmekeri care si-au obtinut “abonamentul” multumita nenumaratilor lefegii corupti care umplu institutiile publice – sa nu uitam ca pana de curand existau scutiri de taxe parcare ptr toti tiriplicii din Primarie, CJ , etc., etc.( majoritatea beneficiari de lefuri gigantice prin structurile statului postcomunist ..)
    Si, nu in ultimul rand, de ce trebuie sa cerem ( cersim) parcare gratuita pe unde ne ducem si nu se emite o dispozitie (HGR su lege) la nivel national si sa terminam povestea ? Pe de o parte sunt curios daca exista primari – si care sunt aceia – care te taxeaza ca NU poluezi si pe de alta, abia astept sa vad guvernul care ar abroga o lege care incurajeaza condusul vehiculelor nepoluante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here