fbpx
joi, aprilie 18, 2024
spot_img

Dialogul dintre polițistul care a omorât-o pe Raisa și dispecerii 112: „Am lovit-o pe trecere, mi-a sărit în față!”

Citește Și

- Reclamă -
Înregistrarea dialogului dintre polițistul care a accidentat mortal o fetiță, în București, și dispecerii de la 112 a fost difuzată, duminică seara, de Antena 3. 

În înregistrare, se aude cum bărbatul anunţă la 112 că este agent de poliţie şi că a lovit pe cineva „mortal, cred”, cu maşina, oferind adresa unde a avut loc accidentul.

Apelul este transferat la un alt dispecer, poliţistul repetând informaţiile, iar acesta îi spune că vor veni echipaje.

- Reclamă -

Ulterior, apelul este preluat de un al treilea dispecer, iar poliţistul reia informaţiile, precizând că a „lovit pe cineva mortal pe trecerea de pietoni” şi că se afla în timpul serviciului. De asemenea, întrebat dacă era în misiune, poliţistul răspunde: „Da, da, da”.

Apoi, poliţistul vorbeşte cu un alt dispecer, căruia îi spune că a mai sunat o dată şi îl roagă să „urgenteze ambulanţa”. Dispecerul răspunde că a sunat în urmă cu patru minute şi că SMURD-ul e pe drum.

În acel moment, pe înregistrare se aude cum poliţistul le strigă celor veniţi la locul accidentului: „Nu am voie să o mut de aici”, iar cineva spune: „E fetiţa mea”.
„Am lovit-o, am lovit-o pe trecerea de pietoni, mi-a sărit în faţă. Un copil”

La un moment dat, polițistul susține că fetița i-a sărit în față, dar nu încearcă să asundă că fetele se aflau pe trecere și oferă această informație în mod clar. .

- Reclamă -

„Am lovit-o, am lovit-o pe trecerea de pietoni, mi-a sărit în faţă. Un copil, un copil, un copil”, spune poliţistul.

El vorbeşte în acelaşi timp şi cu dispecerul, care îl întreabă dacă victima are puls, şi cu oamenii adunaţi la locul accidentului. Poliţistul îl roagă pe dispecer din nou să trimită mai repede ambulanţa.

„Ce să-i fac, ce să-i fac? Ce să-i… e plină de sânge, e plină de sânge, a pierdut foarte mult sânge! Dar se mişcă, ce să-i fac? Spuneţi-mi ce să-i fac!”, adaugă el.

Dispecerul îl sfătuieşte ca victima să rămână jos, să nu se mişte şi eventual să o aşeze în poziţia de siguranţă, poliţistul întrebându-l: „Pe stânga? Pe partea stângă? (…) Să trimiteţi pe cineva, vă rog!”.
Poliţistul, aflat singur în maşină, a accidentat, joi, două fete care traversau strada în Sectorul 1 al Capitalei. În urma impactului, una dintre copile a murit, cealaltă, fiind transportată la spital.
Până acum, rămân mai multe întrebări fără răspuns.
Polițiștii nu au explicat încă în ce misiune se afla polițistul care a lovit fetele. POliția Capitalei a admis doar că nu era o misiune urgentă.
Se pare că polițistul se deplasa cu viteză mare și nu a frânat deloc, fiind total surprins de prezența fetițelor pe trecere, ceea ce este inadmisibil. Explicația acestuia, la audieri, a fost că fetele au trecut prin spatele unui autobuz care merge pe sensul opus, acesta fiind motivul pentru care nu le-a observat.
Polițistul de 27 de ani are nici trei luni de pregătire de specialitate. A făcut școala la Câmpina între 6.02.2017-28.04.2017.
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk Show. Mafia gunoaielor din Prahova, subiect național ignorat de autorități locale

Mafia gunoaielor din Prahova a ajuns subiect național, dar nici acum nu vedem reacții ferme din partea autorităților.Ziarul Incomod...
Sari la conținut