fbpx
luni, iunie 24, 2024
spot_img

Doi pompieri prahoveni, premiați la Campionatul Național de Powerlifting

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Doi pompieri prahoveni au obținut în total opt medalii la Campionatul Național de Powerlifitng. Este vorba despre sg. maj. Andronache Maxim, care a câștigat patru medalii de bronz, și despre sg. maj. Moise Gheorghe, care a obținut patru medalii de aur.

„Felicitări, George și Maxim, pentru performanțele remarcabile obținute la Campionatul Național de Powerlifting! Sunt cu adevărat impresionante strânsa voastră prietenie și modul în care vă susțineți reciproc în toate aspectele vieții.

Ați demonstrat o disciplină exemplară și o perseverență remarcabilă în sportul pe care îl practicați. Cucerirea a patru medalii de aur, respectiv patru medalii de bronz este o dovadă clară a talentului, efortului și devotamentului vostru.

- Reclamă -

Suntem mândri de voi! Exemplul vostru este inspirațional pentru toți cei din jur și arată că prin prietenie, disciplină, perseverență și sacrificiu se pot obține rezultate remarcabile.

Felicitări încă o dată, dragi colegi! Continuați să vă urmăriți visurile și să faceți lucruri mărețe în cariera voastră. Sunteți cu adevărat niște modele de urmat.

Cei doi salvatori prahoveni sunt sg.maj. Andronache Maxim (categoria 74 kg, 4 medalii de bronz) și sg.maj. Moise Gheorghe (campion național powerlifting, categoria 66 kg, 4 medalii de aur).”, au transmis reprezentanții ISU Prahova pe pagina de facebook a instituției.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Incendiu la Hotel Vigo din Ploiești. Intervin pompierii

Intervenție de urgență a ISU Prahova după ce un incendiu a izbucnit la Hotelul Vigo din Ploiești, de pe...