Doi profesori de la Liceul Toma Socolescu din Ploiești au fot reținuți pentru 24 de ore pentru luare de mită. Este vorba de Ion Mărgărit, profesor de matematică și Adrian Anghel, profesor de economie. Aceștia au luat bani de la elevii care trebuiau să dea acum corigențele pentru a putea să intre în bac în sesiunea de toamnă. În total sunt opt elevi la care s-a probat mita.

În urma unui denunț, profesorii au fost prinși în flagrant. Elevii veneau direct la Ion Mărgărit acasă unde dădeau banii, iar acesta trebuia să-i dea jumătate din sumă lui Anghel Adrian.  Acesta din urmă a fost reținut, iar în urma anchetei a fost reținut și Mărgărit.

Pentru că ambii profeori și-au recunoscut faptele au fost trimiși în control judiciar pentru 60 de zile.

Conform surselor, flagrantul a fost organizat pe 26 iulie.

1 COMENTARIU

 1. Adrian Anghel e tancul preferat al Vasilicai Comisel, inspectoarea de socio-umane, si face ce vrea muschiu lui. Cred ca de la ea a luat obiceiul asta.
  Cel mai probabil se va lauda prin toamna in cancelarie ca el e vedeta in liceu, si ca a fost dat la ziar de zeci de ori. Se lauda tot timpul ca se razboieste cu metehnele sistemului si ca e aerodinamic.
  Cere unor elevi care abia cu chiu cu vai au luat note de trecere la evaluarea nationala sau au intrat la liceu cu 2 si 3 sa ii rezolve probleme de economie din culegerea pe care evident el a conceput-o si comercializat-o in scoala. El a fost cel care si-a parat colegii inspectoarei pe motiv ca nu-s atat de `profesionisti` ca dansul si ca din cauza lor el nu poate lucra la nivel de performanta, ca nu au cota de corigenti asemeni lui, si ca la ei promoveaza gratis.
  Anghel mi s-a parut un caracter un caracter infect. Are toate sansele sa ajunga intr-o functie la ISJ.

  `ambii profeori și-au recunoscut faptele au fost trimiși în control judiciar pentru 60 de zile.`
  Chiar asa?????

  Pacat ca este patata imginea unei scoli, dar regretabil este faptul ca unii oameni stiu de ce si-au ales meseria de dascal, si sunt dedicati muncii lor si le este jena sa primeasca macar o floare, iar unii ca Anghel care a aruncat si arunca cu pietre in alti colegi de ai sai denigreaza imaginea statutul de dascal prin astfel de fapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here