Reporterii ziarului Incomod au stat ieri de vorbă cu un prahovean care a povestit cum a fost bătut cu bestialitate de mai mulți angajați ai Poliției Locale Ploiești, din cadrul echipei de Intervenție Rapidă (mascați). Bărbatul, însoțit de iubita sa, care a fost martoră a celor întâmplate, spune că a fost bătut atât în mașina mascaților, cât și la sediul Secției nr. 4 Poliție.

Citește detaliile întâmplării aici și vezi fotografii cu rănile pe care le-a suferit victima!

După ce i-au fost date cătușele jos, victima a sunat la 112 și a reclamat că a fost bătut de polițiștii locali. Ulterior, a mers la Serviciul de Medicină Legală pentru a obține un certificat medico-legal și a depus plângere penală la Poliție.

Surse neoficiale din cadrul Poliției au declarat pentru ziarul Incomod că victima a depus plângere penală la Secția nr. 4, ulterior cazul fiind dat în lucru la Poliția Municipiului Ploiești. Deși inițial dosarul penal a fost încadrat la lovire, ulterior infracțiunea a fost modificată în purtare abuzivă și furt. Conform Codului de Procedură Penală, purtarea abuzivă este o faptă mai gravă decât lovirea, întrucât presupune atât lovirea, cât și abuzul în funcție săvârșit, în acest caz, de polițiștii locali. În plus, se pare că barbatul a reclamat că în mașina mascaților i-ar fi dispărut portofelul în care avea o sumă de bani, motiv pentru care se fac cercetări și sub aspectul săvârșirii unui furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here