saghel3

saghel3La începutul lunii mai, un polițist de la Municipiu a ajuns cu mâna în ghips după ce a fost agresat în timpul serviciului de afaceristul Laurențiu Manasieru. Polițistul a fost rănit după ce a încercat fără succes să îl imobilizeze pe Laurențiu Manasieru, nervos că un echipaj de Poliție a avut ”tupeul” să îl oprească în trafic.
Cazul nu a fost mediatizat și chiar s-a încercat mușamalizarea, grație relațiilor de prietenie dintre Manasieru cu Emanuel Saghel (foto) – un controversat ofițer de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate- și Adrian Rădulescu, adjunctul inspectorului șef al Poliției Prahova.

Din informațiile noastre s-a deschis un dosar penal pentru ultraj iar polițistul agresat, Florian Ioniță, a fost audiat de un procuror având calitatea de victimă în dosar. Manasieru, patronul SC Don Internațional, potrivit surselor in IPJ Prahova chiar l-a amenințat pe Ioniță că îl va da afară folosindu-se de relațiile cu Saghel și Rădulescu. Aceleași surse susțin că Manasieru i-ar fi sunat și pe Saghel și pe Rădulescu în seara în care l-a agresat pe polițist. 
Nu este pentru prima dată când numele ofițerilor Saghel și Rădulescu apar în presa locală. În 2012 au apărut informații potrivit cărora Emanuel Saghel și Adrian Rădulescu erau vizați într-un dosar DNA în care procurorii îi suspectau că protejează interesele unor oameni de afaceri din Prahova care, în schimbul protecției, le-ar fi oferit diverse avantaje materiale. 
Vom reveni în curând cu detalii despre activitățile acestor doi ofițeri.

sursa: stopinfractori.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here