Aflat la a 6-a înregistrare plină de ”dezvăluiri”, mogulul fugar al României, Sebastian Ghiță mai are multe de spus. Sursele noastre au aflat în premieră ce vor conține următoarele patru înregistrări ale mogulului ce le va difuza tot la România TV.

Înregistrarea nr. 7

Ghiță confirmă! Nicolae Ceaușescu trăiește în Cuba alături de Elvis, Marilyn Monroe și Michael Jackson. Se pare că din ’90 și până în 2001, nea Nicu a fost consultantul din umbră a lui Ion Iliescu. Din păcate acesta mai confunda locația și se sfătuia mai mult cu Marilyn Monroe. Înregistrarea se termină cu Sebastian Ghiță arătând niște desene în care apare Ceaușescu de gât cu Elvis, desene despre care susține că au fost făcut chiar în Cuba de un desenator al SRI-ului infiltrat în guvernul cubanez.

Înregistrarea nr. 8

Aflăm cu stupoare că la Deveselu nu e bază de rachete, ci o pistă de aterizare subterană pentru OZN-urile capturate de trupele speciale ale NASA, celebri vânători de farfurii zburătoare. Aici sunt aduși în secret tot felul de alieni care sunt interogați până dezvăluie noi tehnologii. De exemplu, datorită contribuției extratereștrilor, în Deveselu, în 2016, s-a băgat apă caldă. De asemenea, Sebastian Ghiță îi acuză pe capii SRI că fac bișniță cu blugi și Kent cu diferite entități spațiale umplându-se de zeci de mii de parai.

Înregistrarea nr. 9

Dezvăluiri peste dezvăluiri! DNA-ul nu este altceva decât o bază ultrasecretă a reptilienilor de rang superior care sunt mână în mână cu mafioții din Liechtenstein. Nu ni se explică de ce tocmai mafia din Liechtenstein e băgată cu DNA-ul, dar se pare că aceasta e lăsată să facă numai nenorociri pe teritoriul României. Acest control al reptilienilor se întinde de la SRI până în structurile Poliției Locale ale sectorului 1. Iar Victor Ponta este hărțuit de aceste organisme pentru că vrea să stârpească reptilienii de pe fața pământului. De aceea în România trebuie să câștige dragneanienii.

Înregistrarea nr. 10

În ultima înregistrare pe care am putut pune mâna, Sebastian Ghiță citează din Gandhi, Ion Creangă, Nostradamus, Donald Duck și Bugs Bunny. Ne prezintă apoi niște hârtii cu un mail, [email protected], și susține că de pe acest mail, care este un alt mail al șefei DNA, s-au făcut comenzi de sute de mii de euro de reviste cu Rahan, Pif, Captain America și Asterix et Obelix. În viziunea mogulului Ghiță acest lucru nu arată decât că servicii străine și ostile României vor să preia controlul nu numai al instituțiilor fundamentale, dar și al minților celor mai tineri români. Acesta încheie înregistrarea cântând ”Noi suntem fugari” și spunând la final, ”de mă voi întoarce, pre mulți am să prostesc!”.

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. […] Aflat la a 6-a înregistrare plină de ”dezvăluiri”, mogulul fugar al României, Sebastian Ghiță mai are multe de spus. Sursele noastre au aflat în premieră ce vor conține următoarele patru înregistrări ale mogulului ce le va difuza tot la România TV. Înregistrarea nr. 7 Ghiță confirmă! Nicolae Ceaușescu trăiește în Cuba alături citește toată știrea… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here