fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Femeie bătută și sechestrată de concubin

Citește Și

- Reclamă -

O femeie de 24 de ani a fost sechestrată, împreună cu copilul ei, de către concubin, într-un imobil. În plus, femeia a fost și agresată de bărbat.

Potrivit Poliției Ilfov, miercuri seară, în jurul orei 21.00, poliția a fost sesizată de către un bărbat că într-un imobil din Chiajna o femeie de 24 de ani, având și copilul minor cu ea, este agresată și sechestrată de către concubin.

Redăm mai jos comunicatul Poliției Ilfov:

În cel mai scurt timp, polițiștii orașului Chitila, împreună cu polițiștii Serviciului Acțiuni Speciale Ilfov și negociatori, s-au deplasat la fața locului, context în care au încercat să relaționeze cu bărbatul în cauză, însă în prima fază acesta a refuzat să comunice cu polițiștii, baricadându-se în imobil.

- Reclamă -

Ulterior, negociatorii au reușit să stabilească un prim dialog cu bărbatul respectiv, iar în urma activităților de relaționare cu persoanele din apartament, l-au convins pe bărbat să deschidă ușa, astfel fiind posibilă imoblizarea sa.

În apartament se afla o femeie de 24 de ani, împreună cu fiul său minor, care a formulat plângere la sediul poliției.

Bărbatul de 30 de ani a fost identificat și condus la sediul poliției din orașul Chitila pentru cercetări.

- Reclamă -

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu față de bărbatul în cauză.

Din verificări a rezultat faptul că, îmotriva bărbatului respectiv, Judecătoria Bârlad a emis ordin de protecție, care a expirat la data de 21.02.2024, iar atât pe perioada valabilității ordinului de protecție cât și ulterior, cei doi au locuit împreună, astfel fiind încălcate restricțiile impuse de instanta de judecată. De asemenea, bărbatul ar fi amenințat-o și lovit-o pe concubina sa și, de asemenea, ar fi șantajat-o și ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de bărbatul respectiv, urmând ca în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea

În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal deschis, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcare de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție,șantaj, violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea., a transmis Poliția Ilfov, despre femeia sechestrată.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

”Am depus plângere penală la secție, iar a doua zi polițistul de caz m-a violat”

O femeie acuză că a fost violată de polițistul la care depusese o plângere penală (video la finalul articolului).Mărturii...
Sari la conținut