Clipe de groază pentru o mamă din județul Bihor. Femeia, însărcinată și cu o fetiță de mână, a fost agresată sexual în plină stradă, chiar în fața unui supermarket din Oradea. Tinerei mame i-au sărit în ajutor mai mulți trecători care au scos-o din mâinile celui care a încercat să o violeze. Pe imaginile surprinse de un martor se vede cum femeia, aflată în stare de șoc, este ținută în brațe de o polițistă.

VIDEO. Femeie însărcinată și cu fetița de mână, agresată sexual chiar lângă un supermarket. Detalii > https://bit.ly/2N3HDcw

Posted by Ziarul Incomod on Tuesday, June 16, 2020

O tânără însărcinată și cu o fetiță lângă ea a fost victima unei agresiuni sexuale produse, luni la amiază, în zona de lângă Liceul Lucian Blaga, din Oradea.

Tânăra circula pe trotuar împreună cu un copil mic şi a trecut pe lângă un bărbat care s-a întors după ea şi a început să o pipăie.

Femeia a intrat în stare de şoc şi a căzut în genunchi, iar agresorul ei a luat-o la fugă, fiind însă prins imediat de doi trecători care văzuseră incidentul.

Victima a sunat imediat la 112, perversul fiind ridicat de poliţişti. „La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei, de la Poliția Oradea. Persoana suspectă de comiterea faptei a fost identificată: un tânăr de 19 ani, din comuna Drăgești. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru agresiune sexuală, iar în urma continuării cercetărilor, polițiștii l-au reținut pe suspect pentru 24 de ore, în centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Bihor”, spun polițiștii.

Sursa: Realitatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here