fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Finanțări de 1,2 milioane de euro, câștigate de Primăria Ploiești, prin PNRR, pentru spitale

Citește Și

- Reclamă -

Primăria Ploiești anunță că a câștigat două finanțări europene, prin PNRR, pentru cele două spitale din subordinea municipalității, Pediatria și Municipalul. Cele două obiective, cu o valoare de aproape 6 milioane de lei, vizează digitalizarea unităților medicale.

„Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Relații Internaționale, a câștigat alte 2 proiecte de investiții în infrastructura spitalelor municipalității, în vederea finanțării din fonduri europene nerambursabile prin PNRR, COMPONENTA: 7 – Transformare digitală, Investiția specifică: I3.3 – Investiții în sistemele informatice și în infrastructura digitală a unităților sanitare publice”, anunță administrația ploieșteană într-un comunicat transmis joi.

- Reclamă -

Măsura se va traduce printr-un flux mai rapid al documentelor, ceea ce va permite reducerea timpului de așteptare pentru pacienți, dar și posibilitatea efectuării de programări online și consultării dosarului medical online, explică autoritățile locale.

„Procesul de digitalizare, aplicat în cadrul spitalelor din Municipiul Ploiești, are ca obiective principale achiziționarea de componente hardware de ultimă generație și îmbunătățirea infrastructurii digitale pentru a asigura o conectivitate securizată, mai rapidă și mai stabilă. De asemenea, se urmărește transformarea fluxurilor tradiționale de documente în format digital, eficientizând astfel procesele interne și reducând timpii de răspuns, posibilitatea procesării digitale a informațiilor, precum și reducerea consumului de hârtie și a spațiilor de arhivare. Totodată, se propune dezvoltarea de platforme integrate, care să permită programări online și acces complet la dosarul medical, crescându-se astfel gradul de adresabilitate către pacienți și eficiența generală a activității spitalelor”, se detaliază în comunicatul Primăriei Ploiești.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut