fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Traseul 5 al TCE Ploiești va fi deviat, vineri, în zona stadionului „Ilie Oană”

Citește Și

- Reclamă -

TCE Ploiești anunță că trasul 5, care leagă Spitalul Județean de cartierul Mihai Bravu, va fi deviat, vineri seară, timp de patru ore, cu ocazia meciului de pe stadionul „Ilie Oană” dintre Petrolul și Sepsi OSK.

„Ca urmare a desfășurării meciului de fotbal de pe stadionul Ilie Oană din data de 08.03.2024, în intervalul 18:00 – 22:00, traseul 5 va circula deviat, astfel:

- Reclamă -

– pe sensul Sp. Județean – Cart. Mihai Bravu, traseu normal până pe str. Ștefan Greceanu, după care va parcurge străzile: N. Bălcescu, Armoniei, Mihai Bravu și întoarce în sensul giratoriu situat la intersecția străzilor Mihai Bravu cu Chimiei, cu stație de debarcare/îmbarcare Grădinari de pe str. Mihai Bravu.

Nu se pot utiliza stațiile: Poștei, Tăbăcărie, Războieni, Neajlov, Mihai Bravu. Pe porțiunea deviată se vor efectua toate stațiile întâlnite în parcurs.

– pe sensul Cart. Mihai Bravu – Sp Județean vor parcurge străzile: Mihai Bravu, Armoniei, Nicolae Bălcescu, după care traseu normal.

- Reclamă -

Nu se pot utiliza stațiile: Mihai Bravu, Neajlov, Tanin, Stadion, Poștei. Pe porțiunea deviată se vor efectua toate stațiile întâlnite în parcurs”, a anunțat TCE Ploiești, într-un comunicat transmis joi.

Intervalul orar de deviere a circulației mai poate suferi modificări în funcție de indicațiile agenților de poliție rutieră care vor fi prezenți în zonă, a comunicat operatorul de transport public.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut