fbpx
sâmbătă, martie 2, 2024
spot_img

Fost SRI-ist distruge vieți și afaceri prin șantaj, ajutat de autorități

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Un site obscur în spatele căruia se află un fost ofițer SRI, condamnat la închisoare pentru divulgare de secrete care pun în pericol siguranța statului, a dezvoltat o schemă de șantaj ale cărei victime sunt oameni de afaceri, polițisti, funcționari publici, jurnaliști și, mai nou, simpli cetățeni.

Cine nu se supune intereselor obscure devine ținta unor articole de presă calomnioase, menite să distrugă afaceri și cariere, prin metode de șantaj. 

Campania denigratoare se oprește brusc, dacă victimele cedează presiunii și devin generoase. 

- Reclamă -

Prețul uitării pleacă de la 500 de lei și ajunge la sute de mii de euro, bani ceruți pentru ca elucubrațiile defăimătoare să dispară de pe site.

A bifat în CV-ul său și un flagrant făcut de ofițerii Direcției Generale Anticorupție când primea mită 2.000 lei de la un funcționar public pe care îl denigrase anterior în spațiul public.

Victime ale acestui personaj tenebros, tolerat de autoritățile române, au acceptat să vorbească public despre șantajele la care au fost supuse. Sunt oameni care au pierdut contracte, sume mari bani, relații cu parteneri de afaceri după o lungă serie de articole defăimătoare, de ordinul zecilor, ale căror țintă au fost. Alții recunosc deschis că au plătit pentru ca Radu Adrian Ovidiu să tacă. 

- Reclamă -

Uneori, instituțiile statului român au percutat rapid la textele scrise de acest infractor dovedit și au deschis anchete vizând persoanele calomniate. Când victimele șantajistului au depus plângeri penale și reclamații, aceleași instituții nu au avut nicio reacție.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut