De mult timp locuitorii din Mihai Bravu, din zona stației de taxiuri, merg prin beznă noaptea! Zona nu este luminată, reprezentând pericol pentru cei care trec pe acolo noaptea. Un cititor ne-a trimis mai multe imagini din zonă, realizate luni seară, 29 octombrie, și spune că a făcut și sesizare la primărie, dar că problema este ignorată.

“Nu este niciun stâlp funcțional acolo, în stația de taxiuri din Mihai Bravu, în zona Lidl, unde este și stația de microbuze pentru oamenii care se duc în Parcul Industrial. În spate mai este o alee, la fel de întunecată. Se întâmplă uneori să se închidă și lumina de la Lidl și atunci este beznă totală pe toată partea cu supermarketul. Acolo sunt niște stâlpi la centru business, dar nu știu dacă sunt ai clădirii sau ai primăriei. Mă gândesc că dacă sunt ai clădirii, primăria ar trebui să-i oblige să-i țină aprinși. Dacă nu-i poate obliga, atunci primăria să monteze niște stâlpi sau să facă ceva.

Într-o seară când am venit acasă era o fată acolo care aștepta un taxi, dar au venit niște bărbați băuți și s-au luat de ea. Fata m-a întrebat dacă poate sta pe scară până vine un taxi în stație pentru că îi era frică să stea pe stradă, în întuneric. Atunci am remarcat că nu este deloc lumină.

Pe acolo trec mulți oameni și mulți așteaptă în stația aceea noaptea, mai ales cei care intră în schimbul 3 la firmele din Parcul Industrial.”, ne-a povestit cititorul.

Vezi mai jos imaginile trimise de acesta:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here