Un cititor al ziarului Incomod ne-a trimis mai multe fotografii în care ne semnalează un fenomen care începe să ia amploare în Ploiești. Și anume blocarea căilor de acces pe unde ar trebui să traveerseze pietonii de mașini parcate aiurea, astfel încât aceștia sunt nevoiți să meargă în plin trafic.

Întâmplarea la care facem referire a avut loc astăzi în zona Hotelului Prahova. O mămică cu un cărucior a fost nevoită să iasă pe carosabil după ce o mașină blocase spațiul de traversare dintre cele două trotuare. Aceasta a întrebat-o pe taxatoarea de la parcare de ce i-a permis șoferului să pună astfel mașina, dar femeia i-a răspuns că acesta o parcase de capul lui și că cel mai bine ar fi să vorbească la Poliția Locala.

Surpriză! Un echipaj al Poliției Locale se afla parcat chiar după mașina cu pricina, blocând la rândul său accesul pietonilor. Persoana cu căruciorul i-a întrebat de ce blochează spațiul respectiv. I s-a răspuns că are loc să treacă, iar apoi polițistul local i-a închis portiera în nas. După ce, așa cum spuneam mai sus, a mers pe carosabil, celălalt polițist local a deschis geamul și i-a spus că da, are dreptate, nu este loc. Și atât. Alte comentarii sunt de prisos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here