fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

FOTO – Care e stadiul lucrărilor la sala de sport care se construiește la Școala „Nicolae Titulescu” din Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

O nouă sală de sport este în construcție în Ploiești, la Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu”, printr-un parteneriat între Primărie și Compania Națională de Investiții. Fondurile sunt asigurate de Ministerul Dezvoltării, bugetul local suportând doar costurile pentru racordarea la utilități. Autoritățile locale au transmis marți o informare cu privire la stadiul lucrărilor.

Primăria municipiului Ploiești informează comunitatea locală că sunt în plină desfășurare lucrările pentru construirea Sălii de educație fizică școlară din incinta Școlii Gimnaziale “Nicolae Titulescu”, situată pe strada Popa Farcaș nr. 23.

- Reclamă -

Proiectul este derulat de Compania Naţională de Investiții, după ce municipalitatea depus la CNI solicitarea pentru includerea în Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „Săli de Sport” a obiectivului de investiție «Construire sală de sport la Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu». Obiectivul respectiv a fost introdus pe lista sinteză a subprogramului „Săli de sport” și a fost aprobat prin Ordin MDRAP.

Contracte de finanţare pentru o creşă nouă şi o sală de sport, în Ploieşti

Municipalitatea ploieșteană a predat către Compania Naţională de Investiții amplasamentul necesar edificării construcției, la această dată lucrările fiind în desfășurare, anunță Prmăria, într-un comunicat de presă transmis marți, la care a atașat și mai multe fotografii, în care se vede că lucrările la fundația viitorului imobil sunt aproape finalizate și executantul se pregătește să treacă la turnarea structurii de rezistență.

A fost inaugurată cea mai spectaculoasă școală din Prahova. Dotări de ultimă generație, săli de clasă personalizate și sală de sport ultramodernă

În cadrul proiectului, administrația ploieșteană va asigura cheltuielile pentru executarea racordurilor la utilități (energie electrică, apă, canalizare, gaz sau alt tip de combustibil utilizat etc.).

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

România trece la salariul minim european. Cât vor câștiga în plus românii

România trece la salariul minim european. Proiectul a fost votat ieri în Guvern și prevede ca leafa minimă să...