Genu Armeanu, un vasluian în vârstă de 45 ani, este bănuit că a comis o crimă oribilă în Marea Britanie.

Victima este Elisabeta Lăcătușu (foto sus), originară din Vaslui. Cei doi au avut o relație de dragoste, care s-a încheiat în urmă cu ceva timp. Bărbatul nu a putut să accepte despărțirea și o voia cu orice chip înapoi. Aflase că Elisabeta își refăcuse viața cu patronul restaurantului la care lucra, un indian potent financiar. Miercuri, când a auzit că acesta a vizitat-o acasă, a înnebunit: orbit de gelozie, a plecat într-un suflet către casa în care locuia Elisabeta și a ucis-o cu sânge rece. A înjunghiat-o de zeci de ori în piept și i-a tăiat gâtul. La fața locului a ajuns imediat o ambulanță, însă femeia nu a mai putut fi salvată.

Citește și Crimă înfiorătoare: un bărbat și-ar fi îngropat iubita de vie. Băiatul femeii, forțat să sape groapa

Presa engleză a relatat despre o crimă asemănătoare care a avut loc, miercuri seara, în jurul orei 19:00. Nu se precizează, însă, dacă victima este de origine română. Dar detaliile crimei ne conduc către același caz: Norfolk Road, Ilford, femeie de 44 ani, ucisă de un bărbat de 45 ani, lovituri grave, în jurul pieptului și al gâtului.

Un martor a povestit pentru publicația “Evening Standard”, că a auzit un urlet groaznic înainte ca poliția și paramedicii să vină în zonă: “E oribil ce a putut să se întâmple. Eram acasă când, deodată, am auzit un urlet groaznic. M-am gândit că e o ceartă între copii, dar câteva minute mai târziu m-am uitat afară și am văzut polițiștii și paramedicii. Cred că acel țipăt a fost al ei”. Femeia a fost descrisă de martor ca fiind albă, cu părul de culoare deschisă, cu o haină lungă.

După crimă, Genu s-a întors acasă

Purtătorul de cuvânt al Poliției Metropolitane din Londra a declarat pentru “Evening Standard” că femeia avea răni foarte grave. “Poliția a fost chemată de către serviciul de ambulanță din Londra, Ilford, la ora 19:09, miercuri, 3 ianuarie 2018, în urma unei sesizări potrivit căreia o femeie căzută pe stradă nu răspunde. Ofițerii și serviciul de ambulanță din Londra s-au deplasat la fața locului unde au găsit o femeie de 44 ani de ani cu răni grave. La ora 19:16 a fost pronunțat decesul”.

Citește și Român găsit fără cap și fără mâini, într-o pădure din Italia

După comiterea crimei, Genu s-a întors în casa în care locuia alături de alți români, fără a spune ceva cuiva. Se aștepta ca poliția să vină după el, probabil de aceea nu a încercat să se ascundă. Cunoscuții bărbatului povestesc că seara, la ora 22:30, au venit peste 20 polițiști, înarmați, cu câini, i-au interogat pe toți, însă l-au arestat doar pe Genu. “I-au pus direct lanțuri și la mâini și la picioare”, a povestit un cunoscut al acestuia.

Genu era văzut de prieteni ca un om liniștit, deloc agresiv

Vestea a căzut ca un trăsnet peste familiile celor doi vasluieni. Nimănui nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat. Genu era cunoscut ca un om liniștit, deloc agresiv, ba chiar incapabil de a comite o crimă. Era în Londra de cinci ani, lucra în construcții și îi mergea destul de bine.

Elisabeta era de ceva timp în Londra, avea trei fete cu care locuia și încerca să-și refacă viața după relația cu Genu. Deși în urmă cu o săptămână cei doi fuseseră văzuți împreună la o petrecere, ei nu mai formau un cuplu.

Citește și O fetiță de 11 ani a murit după ce un bărbat beat și fără permis a produs un accident

Surse din anturajul celor doi povestesc că, Genu a intrat peste femeie în casă, dorind să vadă dacă aceasta se afla cu un alt bărbat. Acel bărbat era patronul restaurantului la care lucra, un indian potent financiar. A ucis-o cu o cruzime ieșită din comun: zeci de lovituri cu cuțitul în zona pieptului și a gâtului. Deși paramedicii au ajuns într-un timp util pentru a-i acorda primele îngrijiri, femeia nu a mai putut fi salvată.

sursa: vremeanoua.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here