Carrefour Market a fost amendat de Oficiul pentru Protecția Consumatorului Prahova cu suma de 10.000 de lei! Un cititor al ziarului Incomod a fotografiat marți, 21 august, produse mucegăite în vitrina de mezeluri și muște care roiau în galantar și pe cântar la Carrefour-ul din incinta Winmarkt din Ploiești. Vezi aici imaginile!

Ziarul Incomod a solicitat un punct de vedere din partea OPC Prahova, iar o echipă de comisari a mers în control în aceeași zi. Potrivit răspunsului formulat redacției noastre, în timpul controlului s-a constatat prezența de muște în zona raionului de vânzare asistată de mezeluri, pe cântarul electronic, pe blaturile de lucru și în zona vitrinei frigorifice. Produsele mucegăite care au fost fotografiate de cititorul nostru cel mai probabil fuseseră deja îndepărtate de la raft, astfel că la momentul controlului nu au fost depistate.

Totuși, operatorul economic a fost sancționat conform prevederilor legale pentru deficiențele constatate, dispunându-se totodată măsuri de remediere. Potrivit unor surse de la OPC Prahova, amenda acordată Carrefour este în valoare de 10.000 lei.

Vezi mai jos documentul emis de OPC Prahova cu privire la controlul efectuat la Carrefour Market din Winmarkt Ploiești:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here