fbpx
marți, mai 21, 2024
spot_img

FOTO-DOCUMENT. Carrefour Market, amendat cu 10.000 de lei de OPC după ce un cititor Incomod a fotografiat produse mucegăite și muște în galantar

Citește Și

- Reclamă -

Carrefour Market a fost amendat de Oficiul pentru Protecția Consumatorului Prahova cu suma de 10.000 de lei! Un cititor al ziarului Incomod a fotografiat marți, 21 august, produse mucegăite în vitrina de mezeluri și muște care roiau în galantar și pe cântar la Carrefour-ul din incinta Winmarkt din Ploiești. Vezi aici imaginile!

Ziarul Incomod a solicitat un punct de vedere din partea OPC Prahova, iar o echipă de comisari a mers în control în aceeași zi. Potrivit răspunsului formulat redacției noastre, în timpul controlului s-a constatat prezența de muște în zona raionului de vânzare asistată de mezeluri, pe cântarul electronic, pe blaturile de lucru și în zona vitrinei frigorifice. Produsele mucegăite care au fost fotografiate de cititorul nostru cel mai probabil fuseseră deja îndepărtate de la raft, astfel că la momentul controlului nu au fost depistate.

- Reclamă -

Totuși, operatorul economic a fost sancționat conform prevederilor legale pentru deficiențele constatate, dispunându-se totodată măsuri de remediere. Potrivit unor surse de la OPC Prahova, amenda acordată Carrefour este în valoare de 10.000 lei.

Vezi mai jos documentul emis de OPC Prahova cu privire la controlul efectuat la Carrefour Market din Winmarkt Ploiești:

 - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Procurorul Lucian Onea revine la DNA Ploiești. Curtea Supremă a anulat ordinul de revocare din funcția de procuror anticorupție

Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat ordinul de revocare din DNA a procurorului Lucian Onea, fostul șef...
Sari la conținut