Doi angajați ai Compartimentului Blocări Auto din cadrul Societății de Gospodărire Urbană Ploiești au fost bătuți de un șofer recalcitrant, căruia i se blocase roata mașinii după ce parcase neregulamentar pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități! Incidentul s-a petrecut joi, 10 octombrie, în centrul Ploieștiului.

Stan Lucian, în vârstă de 48 de ani, și Doru Avramescu, în vârstă de 58 de ani, sunt cei doi angajați ai SGU care au fost agresați de șoferul nervos. Cei doi au blocat roata mașinii parcate neregulamentar în centrul Ploieștiului, un Fiat, în jurul orei 10.00 și au lăsat în parbriz un bilet prin care proprietarul era înștiințat, așa cum se procedează în mod normal. Ulterior, proprietarul, un bărbat în vârstă de 35 de ani din municipiu, i-a sunat pe angajații SGU și le-a cerut să se întoarcă pentru a-i debloca mașina. Cei doi s-au conformat, dar când s-au întors la mașină, în loc să plătească sancțiunea, șoferul nervos i-a agresat pe cei doi.

Potrivit republikanews.ro, cei doi angajați ai SGU s-au refugiat în mașina de serviciu, dar bărbatul a continuat să-i lovească, până ce aceștia au fugit și au mers la Poliție, unde au depus plângere penală.

Potrivit Poliției Prahova, șoferul recalcitrant a fost amendat cu 1.000 lei în baza Legii 61/1991 privind tulburarea ordinii și liniștii publice și a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Vezi mai jos imagini de la fața locului (sursă foto republikanews.ro):

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here