Polițistul zilei este Marius Negruț, de la IPJ Botoșani (foto sus), care a salvat un bărbat de 21 de ani care se spânzurase. Marius Negruț l-a resuscitat pe bărbat, iar acesta a fost salvat de la moarte, după cum a postat Poliția Română pe facebook:

“Un apel la 112 îți poate răscoli latura umană, însă a fi polițist înseamnă să ai puterea de a nu te lăsa copleșit de emoții și de a lua decizii raționale în fracțiuni de secundă, indiferent de situație.

Ieri, colegul nostru agentul de poliție Marius Negruț de la I.P.J. Botoșani ne-a demonstrat tuturor că reacția potrivită la momentul potrivit poate salva vieți.

Polițistul a salvat viața unui bărbat de 71 de ani, despre care a fost anunțat prin 112 că și-a pus capăt zilelor prin spânzurare. Ajuns repede la casa acestuia, colegul nostru a tăiat funia cu care se legase bărbatul și a încercat să îi readucă semnele vitale.

Agentul de poliție nu a renunțaț nicio secundă să spere că acțiunea sa îl va salva pe bărbat, iar după multe minute de manevre de resuscitare efectuate de colegul nostru, bărbatul și-a revenit și a fost preluat ulterior de cadrele medicale.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here