fbpx
joi, noiembrie 30, 2023
spot_img

FOTO: Elevii de la CN „Ion Luca Caragiale” au plantat salcâmi cu floare roșie în zona de nord a Ploieștiului

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Peste 50 de elevi de la Colegiul Național Ion Luca Caragiale au plantat puieți de salcâmi cu floare roșie, pe marginea parcării Ploiești Shopping City. 

În ciuda frigului pătrunzător, copiii de clasa a 5-a au pus copăceii în gropile amenajate dinainte de organizatorii de la Școala de Flori. Iar după ce i-au plantat, i-au îmbrățișat și și-au pus o dorință!

- Reclamă -

„Este inițiativa Școlii de Flori, cu care Inspectoratul Școlar Județean are un parteneriat, iar o astfel de acțiune cu scop educativ este întotdeauna sprijinită de instituția noastră. În același timp, trăim bucuria copiilor care înțeleg că, odată ce cresc ei, cresc și copăceii pe care i-au plantat.

 - Ziarul INCOMOD

Copiii au primit cu bucurie această inițiată, nici măcar vremea rece nu i-a împiedicat să ajungă și să planteze copăceii”, a spus inspectorul general Ilona Rizea, prezentă la activitatea elevilor de la CN „Ion Luca Caragiale”.

- Reclamă -

La sfârșit, copiii au fost recompensați cu flori de la organizatori și pachețele cu dulciuri din partea Ploiești Shopping City.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Criza gunoaielor, rezolvată temporar. La ce acord au ajuns Rosal și Vitalia

Operatorul de salubritate Rosal nu a mai colectat gunoaiele din 84 de localități prahovene, inclusiv Ploiești, încă de luni,...
spot_img