Poliţiştii din Teleorman au deschis un dosar de cercetare penală după ce o elevă de la o şcoală din Alexandria a fost filmată snopind în bătaie o colegă, pe o stradă din centrul Alexandriei, fără ca cineva să intervină. Imaginile au fost postate pe Facebook.

O elevă din Alexandria a fost filmată snopind în bătaie o colegă, fără ca cineva să intervină. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman, Teodora Dragole, a declarat că este vorba despre două eleve, ambele în clasa a IX-a.

Citește și: Filmul complet al bătăii dintre Cristian Boureanu și polițiști. Detaliul care schimbă radical situația

”Poliţiştii de proximitate s-au autosesizat şi au demarat cercetările la scurt timp după ce pe reţeaua de socializare a fost postat un filmuleţ în care o adolescentă este agresată de alta, pe o stradă din centrul Alexandriei. Au fost identificate ca eleve în clasa a IX-a. Cele două sunt din mediul rural şi învaţă după-amiază”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

Cele două fete sunt eleve la Liceul Teoretic ”Constantin Noica”, respectiv la Colegiul Tehnic ”Nicolae Bălcescu” din Alexandria.

Citește și: Polițiști de frontieră, stropiți cu benzină de mai mulți contrabandiști. Au încercat să le dea foc

În imagini se observă cum una dintre ele o loveşte pe cealaltă pe stradă şi nimeni nu intervine.

Reprezentantul IPJ Teleorman a afirmat că nu a fost depusă nicio plângere în acest caz, cele două fete urmând să fie audiate.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman, Estera Stancu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că şi la nivelul celor două şcoli la care învaţă fetele se vor face anchete interne.

Citește și: Bărbat ucis sub ochii copiilor și a soției

”ISJ a aflat despre acest incident în urma apariţiei în spaţiul public a acelei filmări, având în vedere că incidentul a avut loc pe stradă, în afara orelor de curs. Ca atare, Poliţia desfăşoară o anchetă, dar şi la nivelul unităţilor de învăţământ la care sunt înscrise cele două eleve se vor analiza împrejurările în care s-a produs incidentul respectiv. Dacă se impun măsuri pentru fetele respective, în calitate de eleve, acestea vor fi luate la nivelul unităţii de învăţământ”, a declarat Stancu.

Citește și: VIDEO. Ploieștean prins în flagrant după ce a furat un rucsac cu bani și bunuri dintr-o mașină căreia i-a spart geamul

sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here