Foto cu caracter liustrativ
Minora a fost păcălită de un individ care practica proxenetismul alături de fratele şi tatăl său. După ce a ajuns la domiciliul acestuia, adolescenta a fost sechestrată două luni. În acest timp a fost obligată să facă sex cu sute de bărbaţi. Când a vrut să fugă din casa groazei, copila a fost prinsă şi bătută cu un băţ plin de spini, în timp ce era legată fedeleş de mâini şi de picioare. În martie, şi-a tăiat venele de la o mână pentru că nu mai suporta să se prostitueze. După două luni de calvar, a reuşit să fugă din mâna proxeneţilor, care au fost arestaţi de anchetatorii de la Crima Organizată.

Naivitatea de a se încrede într-un fost coleg de şcoală i-a distrus viaţa unei adolescente. Înainte a ajunge la vârsta majoratului, s-a văzut nevoită să întreţină raporturi sexuale cu sute de bărbaţi.

Georgiana a ajuns prostituată după ce a crezut minciunile unui tânăr de 19 ani. Acesta s-a folosit de „metoda loverboy“ pentru a o racola. „Peştele“ activa în industria sexului pe bani alături de fratele şi tatăl său. Toţi trei sunt în prezent arestaţi şi au fost trimişi în judecată de DIICOT.

Sex cu TIR-iştii

Georgiana a fost abordată la începutul acestui an de Daniel Ambrozie, cu care fusese coleg de şcoală. După ce au discutat câteva zile prin intermediul reţelei sociale, cei doi s-au întâlnit la un hotel din Iaşi, unde au între­ţinut raporturi sexuale. După alte câteva zile, Daniel a invitat-o pe minoră la el acasă, într-un imobil din Podu Iloaiei. Acolo, Georgiana a cunoscut o altă tânără, de 18 ani, fostă iubită de-a lui Daniel Ambrozie. Acesta i-a spus că tânărul o va pune să se prostitueze. Georgiana a vrut să plece acasă, însă a fost oprită de aşa-zisul ei iubit, a luat-o în casă şi a bătut-o cu pumnii şi picioarele în zona coastelor.

Bătaia încasată avea să devină o obişnuinţă pentru Georgiana, care din acel moment, a fost ţinută în casa familiei Ambrozie. Încă din prima zi, Daniel i-a luat cartela din telefon şi a rupt-o. În timpul şederii în casa familiei Ambrozie, minora a cunoscut şi alte fete care fuseseră racolate în acelaşi mod. Georgiana a fost dusă de proxeneţi pentru a se prostitua la stradă, într-o parcare din apropiere de municipiul Roman.

Pentru că, în primă fază, a refuzat să îşi vândă trupul, Georgiana a fost lovită de tatăl lui Daniel Ambrozie cu o curea în zona capului. În acelaşi timp, o altă tânără, Diana (19 ani), care era şi ea captivă, era bătută cu un cablu de Ambrozie junior.

În prima zi „la stradă“, Georgiana a avut trei clienţi, toţi banii ajungând la familia Ambrozie. Ulterior, fata avut, în medie, câte 5 clienţi pe zi, tariful perceput fiind de 200 de lei pe oră.

Proxeneţii aveau montate camere video pe o maşină parcată lângă prostituate, astfel încât acestea erau supravegheate, şi nu puteau fugi. „Persoana vătămată a discutat cu Diana în legătură cu ceea ce făceau, şi au decis să fugă împreună. Nu îşi mai doreau să continue practicarea prostituţiei. La aproximativ două săptămâni în care au practicat prostituţia, a ieşit pe poartă împreună cu Diana dorind să fugă.

Ambrozie Daniel-fiul le-a văzut, le-a luat de păr pe amândouă. Au fost duse în casă de către acesta, care le-a legat cu o sfoară de mâini şi de picioare de pat şi a adus un băţ cu spini de afară şi a lovit-o cu el în zona corpului. În momentul în care Daniel a văzut că persoana vătămată începuse să sângereze, a dezlegat-o şi a dus-o în baie pentru a se spăla, au precizat surse judiciare, pentru „Ziarul de Iaşi“.

Şi-a tăiat venele

Ulterior acelui eveniment, fata a fost bătută în mod repetat de proxeneţi. În martie, crezând că nu mai poate scăpa din casa familiei Ambrozie, Georgiana a încercat să îşi taie venele de la mâini. Nu a avut curajul să meargă până la capăt. Când a văzut că sângerează, s-a oprit şi şi-a oprit hemoragia. La scurt timp, într-o altă zi, înainte de a fi dusă în parcarea unde trebuia să se prostitueze, i-a spus lui Daniel că are faţa prea umflată de la bătăi, pentru a mai ieşi la stradă. Profitând de faptul că a rămas singură acasă, a fugit la domiciliu şi a încercat să îi explice mamei sale vitregi ce s-a întâmplat.

Cei trei membri ai familiei Ambrozie din Podu Iloaei au procedat similar şi cu alte fete. Trei dintre acestea fiind părţi vătămate în dosarul în care au fost trimişi în judecată pentru trafic de carne vie. În afară de Georgiana, pe lista victimelor mai apare o altă minoră.

O altă victimă a practicat prostituţia sub supravegherea aceloraşi proxeneţi fie într-un apartament din Iaşi, din Piaţa Unirii, fie chiar într-un bordel din Germania. Daniel jr., Daniel şi Alin Ambrozie sunt în prezent arestaţi preventiv, decizia ca aceştia să rămână în spatele gratiilor fiind menţinută, acum două zile, de către Curtea de Apel Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here