Polițistul zilei este Ciobotaru George, un agent care a salvat viața unui om care a încercat să se spânzure. Fapta acestuia a fost detaliată și lăudată pe pagina de Facebook a Poliției Române:

Polițistul Zilei este colegul nostru, agent de poliție Ciobotaru George, care a salvat viața unui om ce a încercat să se spânzure.

Ieri, în timp ce se afla în timpul liber, polițistul a fost sunat de un localnic, care l-a anunțat că un bărbat intenționează să se spânzure de balustrada unui pod, din localitatea Pochidia, județul Vaslui.

Poliţistul s-a deplasat urgent la faţa locului și i-a salvat viaţa bărbatului, care deja se spânzurase de balustradă, ridicându-l înapoi pe pod.

Bărbatul în cauză, tată a doi copii minori, nu mai era conştient, iar polițistul i-a aplicat manevre de resuscitare, reuşind astfel să îl menţină în viaţă, până la sosirea ambulanţei, care l-a transportat la spital.

Polițistul este angajat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui din anul 2017.

Îl felicităm pe colegul nostru pentru promptitudinea cu care a acționat!”, au transmis reprezentanții Poliției Române pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here