fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

FOTO. Primăria Cocorăștii Mislii a achiziționat un buldoexcavator prin fonduri europene

Citește Și

- Reclamă -

 - Ziarul INCOMODPrimăria Cocorăștii Mislii a achiziționat un buldoexcavator prin fonduri europene! Utilajul a fost livrat vineri, 23 noiembrie, alături de accesoriile necesare pentru utilizare.

Utilajul a fost achiziționat în baza contractului de finanțare dintre primăria Cocorăștii Mislii și Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale – Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 3 Sud Muntenia. Obiectivul de investiții finanțat se numește „Dotarea serviciului public local de gospodărire comunală Cocorăștii Mislii cu buldoexcavator, accesorii și placă compactoare”.

- Reclamă -

Valoarea eligibilă a contractului este de 362.282,22 lei, fără TVA, iar contribuția proprie a primăriei este de 12.070,17 lei, fără TVA.

Prin contract au fost achiziționate următoarele: buldoexcavator CASE 580 ST, cupă excavare, cupă trapezoidală, lamă zăpadă, greifer, tocător vegetal și placă vibrocompactoare.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

”Am depus plângere penală la secție, iar a doua zi polițistul de caz m-a violat”

O femeie acuză că a fost violată de polițistul la care depusese o plângere penală (video la finalul articolului).Mărturii...
Sari la conținut