Primăria Urlați le-a dat copiilor din localitate biscuiți expirați cu ocazia zilei de 1 iunie! Anunțul a fost făcut pe pagina “”Azi la Urlați”, unde au fost publicate și fotografii cu produsele expirate.

“Anunț important!

În această seară, am primit de la un cititor al publicației ,,Azi la Urlați”, un set de poze care reprezintă două pachete de biscuiți oferite, astăzi cu ocazia Zilei Copilului, din partea Primăriei Urlați! Pachetul Torku Kremali are termenul de valabilitate expirat din data de 19.04.2018. Dorim să tragem un semnal de alarmă părinților și copiilor care astăzi au participat în centrul orașului la această festivitate! Sperăm ca vinovații să fie trași la răspundere pentru imoralitatea de care au dat dovadă!

Vă rugăm, să distribuiți această postare, poate reușim să împiedicam consumarea acestor biscuiți!”, este mesajul postat pe Facebook pe data de 1 iunie.

Sâmbătă, 2 iunie, primarul din Urlați, Marian Machițescu, a postat un mesaj pe Facebook în care își cere scuze și prin care anunță că va sesiza OPC:

“Referitor la incidentul de pe data de 1 Iunie în care s-au constatat că au fost un lot de biscuiți cu termenul de valabilitate expirat, îmi cer scuze personal. Voi lua legătura cu OPC-ul luni, ca cei care au furnizat produsele sa răspundă. Menționez ca sponsorii nu au nicio vina. Salariații primăriei au venit din timpul liber, pentru a pune produsele in pungi si nu au avut cum sa verifice fiecare produs in parte pentru ca au fost peste 8000 de buc. Va mulțumesc pentru sesizări si fiți siguri ca cei vinovați vor raspunde!”, este mesajul postat de edil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here