fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

FOTO. Revolta unui ploieștean: „Răspundeți numai la ce vă convine, domnule Adrian Dobre! Răspundeți preferențial?”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Un ploieștean din cartierul Pictor Rosenthal s-a revoltat spunându-i primarului Adrian Dobre că nu răspunde la întrebările care nu îi convin. Bărbatul spune că l-a întrebat în mod repetat pe primarul Dobre când se vor face lucrări în Pictor Rosenthal, dar că primarul nu i-a oferit niciun răspuns.

 - Ziarul INCOMOD„Se pare că răspundeți numai la ce vă convine, domnul Adrian Dobre! Răspundeți preferențial???? Eu vă tot întreb de când sunteți primar de cartierul Pistor Rosenthal… și nu îmi dați nici măcar un răspuns. Poate vă deranjez… dar e dreptul meu de cetățean să trăiesc ca un om normal, care plătesc dările la primărie. Este așa de greu să spuneți ce se va întâmpla cu copiii noștri… cu acei oameni care trăiesc mai rău ca la țară?”, i-a scris bărbatul primarului Adrian Dobre pe pagina de Facebook.

- Reclamă -

Ziarul Incomod a realizat două materiale luna trecută în cartierul Pictor Rosenthal în care am prezentat cum arată locul care pur și simplu a fost uitat de lume. În campania electorală candidații s-au îngrămădit să se plimbe pe străzile din cartier spunând că știu ce au de făcut și promițându-le oamenilor că problemele se vor rezolva. Au trecut doi ani de atunci, iar cartierul s-a degradat și mai rău.

Citește mai multe detalii aici:

VIDEO. Starea deplorabilă a cartierului Pictor Rosenthal. “Cât vă mai bateți joc de oameni?”

- Reclamă -

VIDEO – “Suburbia” Pictor Rosenthal, cartierul ploieștean uitat de lume

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Angajații din Loteria Română vor protesta la Ministerul Finanțelor, reclamând scăderea cu peste 10% a veniturilor

Angajații din Loteria Română vor organiza în această săptămână mai multe acțiuni de protest în fața Ministerului Finanțelor, reclamând...
spot_img
Sari la conținut