fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

FOTO+VIDEO: Poliția Prahova continuă acțiunile de combatere a răspândirii Covid-19

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Peste 60 de polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova și 20 de jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au acționat în cursul serii trecute (21 octombrie), în intervalul orar 20.00-21.00, pe principalele artere ale municipiului Ploiești, anunță IPJ Prahova.

„Celor 300 de persoane legitimate li s-a comunicat faptul că trebuie să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur.

Având în vedere faptul că incidența cumulată la 14 zile, în municipiul Ploiești, este mai mare de 6/1.000 de locuitori a fost instituită obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile închise și deschise.

- Reclamă -

Întrebați de polițiști de ce nu poartă masca de protecție, unii dintre cetățeni motivează că se sufocă, că vorbesc la telefonul mobil sau că sunt singuri pe stradă și consideră că nu este necesar.

22 dintre aceștia au fost sancționați conform Legii 55/2020, cei mai mulți primind avertisment scris.

186 de persoane au fost verificate cu privire la certificatele de vaccinare pe care ar trebui să le dețină, cei mai mulți respectând regulile impuse.

- Reclamă -

Polițiștii vor continua acțiunile pentru informarea cetățenilor și operatorilor economici și le mulțumește tuturor celor care au înteles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă!”, a transmis IPJ Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img