Noi critici şi avertismente de la Bruxelles pentru guvernanţii români de la cel mai înalt nivel al familiei socialiştilor europeni din care face parte şi PSD. Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene şi candidat la funcţa de preşedinte al executivului european, Frans Timmermans, atrage atenţia că amnistia pentru politicienii corupţi este o măsură inacceptabilă, iar lupta împotriva corupţiei trebuie să continue.

Oficialul european laudă şi activitatea Laurei Codruţa Kovesi în fruntea DNA.

Frans Timmermans, prim-vicepreşedinte al CE: „Nu pot exista pași înapoi în ceea ce privește lupta împotriva corupției. Nu poate exista nicio amnistie pentru politicienii corupți care au fost condamnați în justiție.

Am fost destul de brutal cu (guvernanţii, n.r.) românii în aceste aspecte și voi continua să fiu clar în această privință. Cred că în lupta împotriva corupției, în viziunea mea, doamna Kovesi a făcut o treabă excelentă de-a lungul anilor și este un procuror foarte bun. Pot depune mărturie că am văzut-o la treabă și cred că este un procuror excelent. A făcut o treabă foarte curajoasă în România”.

Sursa: www.digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here