fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

Fuego rămâne preferatul liberalilor. Cât a plătit primăria Lipănești să-i cânte

Citește Și

- Reclamă -

În Prahova, frecvent primăriile liberale aleg să contracteze serviciile lui Fuego de a cânta la diferite ocazii. Este și cazul primăriei Lipănești, care l-a plătit pe Fuego să cânte cu ocazia Zilei Femeilor.

”FUEGO la Lipănești! Concert extraordinar pentru doamnele și domnișoarele din Lipănești! Vă invit marți, 12.03.2024 ora 18.00, la Căminul Cultural. Intrarea este liberă”, transmitea primarul din Lipănești, Robert Viorel Nica, pe data de 6 martie, pe pagina sa de Facebook.

Așa că am fost curioși cât a plătit primăria pentru concertul lui Fuego și i-am transmis o solicitare în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informații de interes public în care am întrebat detalii despre modalitatea de achiziție a serviciilor, dar și costuri, atât pentru interpretare, cât și pentru sonorizare sau alte servicii necesare pentru eveniment.

- Reclamă -

Într-un răspuns oarecum evaziv, dar care poate fi catalogat și ca fiind ”arogant”, fiind vorba de bani publici, primăria Lipănești a refuzat să ne răspundă concret la întrebările puse referitoare la costurile evenimentului.

răspuns primăria lipănești ziarul Incomod - Ziarul INCOMOD
răspuns primăria lipănești ziarul Incomod

Așa că după ce am primit răspunsul semnat de primarul Robert Nica, am intrat în SICAP pentru a căuta detaliile achiziției.

Potrivit Sistemului Electronic de Achiziții Publice, SC ART BY FUEGO SRL a postat pe data de 6 martie poziția de catalog pentru interpretare artistică. Pe data de 7 martie, la ora 09.34, Fuego a acceptat oferta făcută de primăria Lipănești, iar 10 minute mai târziu primăria a finalizat achiziția directă.

- Reclamă -

”Prestarii servicii – INTERPRETARE ARTISTICA -in cadrul spectacolului Primavara din inima mea – organizat la Caminul Cultural Lipanesti, judetul Prahova, in data de 12.03.2024, incepand cu orele 18.00. Spectacolul va avea o durata de o ora si jumatate si va fi sustinut de interpretul Surugiu Paul-Ciprian (n.r. Fuego).”, se arată pe SICAP la descrierea serviciilor.

Prețul serviciilor contractate de primărie prin SICAP este de 20.000 lei, adică puțin peste 4.000 euro.

Din achiziția SICAP nu reiese, încă, dacă în acești bani sunt incluse și servicii de sonorizare. Nici primăria nu a menționat în răspuns cât au costat aceste servicii sau dacă dispunea deja de echipamentele și de oamenii cu care să realizeze acest lucru.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut