fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

Funcționari publici acuzați de fals în declarația de avere. De unde aveau banii nedeclarați

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Mai mulți foști și actuali funcționari publici cu statut special sunt acuzați de fals în declarații după o anchetă a Agenției Naționale de Integritate. Printre ei sunt înalți funcționari din ministere sau polițiști. 

Potrivit ANI, unii dintre ei au obținut venituri din vânzarea de autoturisme sau jocuri de noroc, venituri pe care nu le-au declarat.

BĂRDAN SORIN, Funcționar public cu statut special (polițist) în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea – AVERE NEJUSTIFICATĂ ȘI SESIZARE PARCHET

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 99.104 Lei între averea dobândită și veniturile realizate de către BĂRDAN SORIN în perioada supusă evaluării.

- Reclamă -

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Timișoara, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către BĂRDAN SORIN.

De asemenea, Agenția Națională de Integritate a sesizat și Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de către BĂRDAN SORIN a infracțiunii de fals în declarații, prevăzută de art. 326 din Codul Penal, întrucât nu a menționat deținerea și respectiv înstrăinarea mai multor autoturisme în declarațiile de avere depuse în perioada supusă evaluării.

PATRIANU DANIEL, Funcționar public cu statut special – Șef serviciu la Direcția Generală Afaceri Europene, Schengen și Relații Internaționale din cadrul Ministerului Afacerilor Interne – SESIZARE PARCHET

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de către PATRIANU DANIEL a infracțiunii de fals în declarații, prevăzută de art. 326 din Codul Penal întrucât nu a declarat veniturile încasate din jocuri de noroc în cuantum de 142.617 Lei, în declarațiile de avere depuse în perioada exercitării funcției publice.

- Reclamă -
NICOLA SILVIU – COSTINEL, Funcționar public cu statut special – inspector de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu – SESIZARE PARCHET

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de către NICOLA SILVIU – COSTINEL a infracțiunii de fals în declarații, prevăzută de art. 326 din Codul Penal, întrucât nu a declarat veniturile încasate din jocuri de noroc în cuantum de 40.724 Lei, în declarațiile de avere depuse în perioada exercitării funcției publice.

EPURE ELIODOR-ION, Funcționar public cu statut special – agent șef de poliție în cadrul Formațiunii Rutiere a Poliției orașului Pantelimon – I.P.J. Ilfov – SESIZARE PARCHET

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de EPURE ELIODOR-ION a infracțiunii de fals în declarații, prevăzută de art. 326 din Codul Penal, întrucât nu a declarat veniturile realizate din jocuri de noroc, dobânzi, dividende și salarii în cuantum de 35.604 Lei în declarațiile de avere depuse în perioada exercitării funcției publice.

De asemenea, EPURE ELIODOR-ION nu a menționat în declarațiile de interese depuse în perioada exercitării funcției publice, calitățile și funcțiile deținute în cadrul a două societăți comerciale.

BOGDAN ION, fost Funcționar public cu statut special cu funcție de conducere (director) în cadrul Ministerului Afacerilor Interne – Centrul de Formare Inițială și Continuă – SESIZARE PARCHET

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Orăștie cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de către BOGDAN ION a infracțiunii de fals în declarații prevăzută de art. 326 din Codul Penal, întrucât nu a declarat veniturile încasate din jocuri de noroc în cuantum de 13.211 Lei, în declarațiile de avere depuse în perioada exercitării funcției publice.

- Reclamă -
FLORIȘTEAN ADRIAN, Funcționar public cu statut special (agent de poliție) în cadrul Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetul Marmației – SESIZARE PARCHET

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de către FLORIȘTEAN ADRIAN a infracțiunii de fals în declarații, prevăzută de art. 326 din Codul Penal , întrucât nu a declarat veniturile încasate din jocuri de noroc în cuantum de 3.160 Lei, în declarațiile de avere depuse în perioada exercitării funcției publice.

stiripesurse.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut