gabriela anghela

Gabriela Anghel este noul vicepreședinte al Partidului Mișcarea Populară Prahova! Anunțul a fost făcut de deputatul Cătălina Bozianu, președinte PMP Prahova:

“Doamna Gabriela-Lola Anghel este noul vicepreședinte al Partidului Mișcarea Populară-Prahova. Domnia sa se alătură partidului nostru împreună cu o echipă de excepție: fosta organizație a PND-Ploiești și membri din toate filialele locale ale acestei formațiuni politice. Decizia de cooptare a doamnei Anghel în funcția de vicepreședinte al PMP-Prahova a fost luată cu unanimitatea voturilor membrilor Consiliului Județean Executiv.

Personalitate activă și implicată în problemele comunității, doamna Anghel a fost deputat de Prahova, în legislatura 2012-2016, și membru al Comisiei pentru Politică Externă. Are o vastă experiență profesională, de la domeniul afacerilor, până la comunicare publică și educație, experiență construită pe studii solide universitare și postuniversitare. În prezent, este dedicată învățământului, predând cultura civică la Colegiul de Artă „Carmen Sylva” din Ploiești.

Gestul doamnei Gabriela-Lola Anghel și al colegilor noștri care au venit alături de noi din dorința de a face ceva pentru comunitatea în care trăiesc, reprezintă o dovadă a faptului că, pentru un număr din ce în ce mai mare de oameni din județ, PMP reprezintă cea mai bună soluție pentru ei, pentru Prahova și pentru România.

 

CĂTĂLINA BOZIANU,

Deputat,

Președintele PMP-PRAHOVA”, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here