Angajații Consiliului Județean Hunedoara au uitat să-l cheme în plen pe sportivul Avram Iancu, căruia urma să i se decerneze, la începutul ședintei, titlul de “Cetățean de onoare”, scrie Replicahd. Proiectul a fost amânat, iar înotătorul din Petroșani a fost sunat și chemat rapid la Deva.

Proiectul de hotărâre privind conferirea titlului de “Cetățean de onoare al județului Hunedoara domnului Marius Avram Iancu” era al treilea punct pe ordinea de zi a ședinței, una care avea pe listă 29 de proiecte.

După ce consiliera Doinița Maria Bălănesc, inițiatoarea proiectului, a observat că sportivul nu era în sală, a început agitația, mai ales că aceasta a spus conducerii Consiliului Județean, înainte de ședință, că “vinovatul ar trebui să plătească”, notează sursa citată.

Președintele de ședinta, Daniel Andronache, a cerut aleșilor județeni să amâne discutarea proiectului până la finalul întâlnirii, moment până la care sportivul avea timp să ajungă în sala de plen. Sunat și chemat de urgență la Consiliul Județean, Avram Iancu a ajuns undeva către finalul ședinței.

“O să cerem demiterea domnului secretar atât pentru gafa făcută cu invitarea lui Avram Iancu, dar și pentru că nu este atent cu actele”, a declarat Vetuța Stănescu, din grupul consilierilor liberali.

Înotătorul Avram Iancu, bibliotecarul din Petroșani care și-a propus să parcurgă Dunărea de la izvoare către vărsare, fără a folosi costum de neopren, a ajuns pe 16 septembrie la Sulina, punctul final al demersului său, după ce a parcurs peste 2800 de kilometri.

Sursa: www.hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here