fbpx
duminică, martie 3, 2024
spot_img

GALERIE FOTO Zeci de zone din Ploiești, sufocate de gunoaie

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Ploiești a redevenit ”orașul gunoaielor”. Zeci de zone din oraș sunt, la propriu, îngropate în deșeuri.

Din păcate nu doar în Ploiești este situația aceasta. În total, 84 de localități din Prahova sunt îngropate în gunoaie, după ce opratorul de salubritate Rosal nu a mai colectat deșeurile încă de sâmbăta trecută.

Și asta pentru că Vitalia, administratorul rampei de gunoi de la Boldești Scăieni, a blocat acum o săptămână accesul mașinilor Rosal la groapă pentru că operatorul are datorii de aproximativ 2 milioane de euro la Vitalia. Cum Rosal nu a mai avut unde să descarce gunoaiele, pur și simplu nu le-a mai colectat.

- Reclamă -

Așa că cele 84 de localități din contractul semnat de Rosal cu ADI Deșeuri (instituție subordonată Consiliului Județean Prahova cu responsabilități în managementul deșeurilor) sunt acum împânzite de gunoaie: tomberoanele oamenilor zac la porți pline, iar platformele de colectare a deșeurilor dau pe afară. Cum era de așteptat, cea mai gravă problemă este în Ploiești, unde zeci de zone ale orașului s-au transformat în adevărate focare de infecție.

Informația momentului ar fi aceea că la Prefectura Prahova tocmai s-a încheiat o ședință pe această temă, cu toți operatorii și instituțiile implicate, iar Vitalia ar fi acceptat să facă o concesie și să permită din nou accesul mașinilor Rosal la rampa din Boldești.

Potrivit unor surse, Vitalia ar fi păsuit Rosal să plătească datoria până luni, cel târziu marți. Dacă până atunci operatorul de salubritate nu dă banii datorați, cei prezenți ar fi fost de acord ca ADI Deșeuri să rezilieze de urgență contractul cu Rosal și să atribuie prestarea serviciilor către un nou operator.

Vezi mai jos galerie foto cu imagini din Ploieștiul îngropat sub gunoaie:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Noi detalii despre scandalul cu un profesor din Ploiești acuzat că a întreținut relații sexuale cu o elevă de 14 ani

Un profesor de sport de la Colegiul Național Pedagogic Regina Maria din Ploiești este acuzat că a întreținut relații...
spot_img
Sari la conținut