Deputatul Grațiela Gavrilescu a reacționat după ce președintele Călin Popescu Tăriceanu a convocat o parte din  Biroul Executiv al ALDE pentru a vota excluderea sa din partid.

Parlamentarul prahovean a anunțat că va acționa în instanță decizia BEx, dar și pe cei care, alături de Tăriceanu, au votat radierea sa din ALDE.

Totodată, Grațiela Gavrilescu a ținut să precizeze de ce deciziile Delegației Pemanente din 26 august sunt lovite de nuiltate

”Dacă cineva mi-ar fi spus, acum 5 ani, când i-am transmis prerogativele de președinte al ALDE lui Călin Popescu Tăriceanu, că mâna cu care am scris și am semnat toate documentele de înființare a acestui partid îmi va fi mușcată, fără nicio remușcare, de acesta, cu siguranță, nu aș fi crezut!
Dar, unii oameni, odată urcați pe scaunul puterii și amețiți de lingușelile consilierilor de conjunctură, uită cine le-a fost alături la greu. Și uită cum au ajuns sus și încep să creadă că li se cuvine orice, oricând, oricum, veșnic, din partea tuturor.
Lui și marilor bărbați politici, care, astăzi, au decis, pe furiș, fără curajul de a mă privi în ochi!, să mă radieze din ALDE, le pregătesc și eu o surpriză, în instanță.

Deciziile luate, în mare grabă, în Delegația Permanentă din 26 august sunt lovite de nulitate, pentru ca întrunirea acesteia nu s-a făcut statutar.
Deci:
1. Protocolul cu PSD-ALDE nu a fost denunțat din punct de vedere legal.
2. Retragerea de la guvernare devine caducă
3. Aprobarea susținerii candidaturii domnului Mircea Diaconu- la fel
4. Și, ghinion!, inclusiv alianța cu ProRomania are aceeași soartă!”, a mai susținut deputatul Grațiela Gavrilescu.

De altfel, toate documentele ALDE, care au emanat ulterior acestei Delegații sunt lovite de nulitate, cu atât mai mult cele de astăzi, adoptate, așa cum s-a anunțat public, într-o ÎNTĂLNIRE INFORMALĂ!
Destructurarea partidului este obiectivul președintelui ALDE?
Nu așa se conduce!

În consecință, în calitate de membru ALDE, președinte în funcție al celei mai puternice filiale din țară, solicit reintrarea în legalitate a activității și demisia tuturor celor care au organizat și dispus aceste măsuri care nu au avut alt efect decât destructurarea partidului!”, a scris Grațiela Gavrilescu pe pagina personală de Facebook.

 

.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here