Viceprim-ministrul și ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, cea care ocupă și funcția de președinte ALDE Prahova, a reacționat dur în ceea ce privește unul dintre cele mai fierbinți subiecte din Ploiești și anume anunțul Veoliei Energie privind faptul că nu va mai putea să livreze agent termic începând cu data de 1 mai.

Drept urmare, liderul liberalilor și democraților europeni i-a solicitat vineri primarului Adrian Dobre să demisioneze. Grațiela Gavrilescu îl consider singurul vinovat pentru situaţia critică în care a ajuns Ploieştiul, de a lăsă oamenii fără apă caldă şi căldură.

” Am aflat cu stupefacție că operatorul de termie care este în contract cu municipalitatea anunță ploieștenii nu numai că își închide porțile și nu mai furnizează apă caldă și căldură de la 1 mai, dar Primăria Ploiești trebuie să plătească și în avans nu știu ce bani.

Management defectuos este puțin spus…cred că o să ajungem unici în Europa…dacă îmi aduc aminte, când eram viceprimar ne lăudam că avem cel mai mic tarif de referință. Am ajuns să suspendăm activitatea și să nu mai aibă ploieşteanul cu ce să se încălzească și cu ce apă să se spele. Domnul primar cunoștea faptul că acest contract se va finaliza anul acesta. Dacă voia să schimbe operatorul trebuia să știe să facă o achiziție publică, dacă voia să facă o prelungire de contract, trebuia să știe că există o comisie de negociere.(…) Cred că nu este normal ca un primar să fie PLÂNGĂCIOS şi să nu facă nimic pentru ploieştean. Îi cer primarului să-şi dea singur demisia!”, a declarat ministrul Grațiela Gavrilescu.

Vezi declarația integrală în materialul video de mai jos:

2 COMENTARII

  1. ,,Sa isi dea singur demisia ” …. Poate sa isi dea demisia si altfel decit singur ? . Nu a reactionat dur , a reactionat politicianist . A incercat sa puncteze politic . Doar in fata dobitocilor reuseste .

    Administratia locala de la Ploiesti sa lase cetatenii sa se debranseze de la sistemul de termoficare tilharesc . Pretul pe GCal la Ploiesti este mare pentru ca sint multe capuse ( mai ales politice ) pe acest sistem .

    Iar cetateanul ploiestean sa nu se mai lase furat de functionari bugetari ordinari si mintiti de mandragore . Sa puna mina sa isi produca apa calda si caldura pentru locuinta cu sisteme proprii , ale caror costuri sa le controleze ei nu scursurile sociale din politica si administratie .

  2. Doamna ministresa Grațiela a făcut praf ministerul mediului, a rezovat cu poluarea în felul ei, vanad urși, probabil a uitat candt era la tv înainte de a fii ministresa si ca făcea de toate și nimic.Ii critica pe toți și ea, madam , se laudă ca atunci când va fii mare și tare se ocupa și de termoficare. Sărmana,!! O fii stiind ce înseamnă termoficare și cu ce se mănâncă. Mai bine se ocupa de vizite protocolare, că aici se pricepe cel mai bine sa se dea mare și tare. Dansa continua probabil ceea ce a fost și este, respectând vorba celebrului comunist Nikita S. Hrusciov,, politicienii mint în campania electorala și inafara, ca fac poduri unde nu exista rau(apa curgătoare) “

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here