UK TABLOID NEWSPAPERS

Lucian Romașcanu, propunerea PSD pentru șefia Mministerului Culturii și Identității Naționale, s-a remarcat ca director al tabloidelor CanCan și Libertatea, precum și ca executive manager al televiziunii Kanal D. Probabil că Liviu Dragnea vrea să implementeze un nou tip de guvernare, guvernarea-tabloidă. Astfel:

  1. Toți miniștrii și parlamentarii PSD vor prezenta uneii comisii ”secretara de la pagina cinci”. Dacă aceasta va fi validată va apărea în paginile tabloidelor.
  2. De asemena, ca să fie în ton cu șeful, aceiași miniștri trebuie să divorțeze și să-și ia neveste/bărbați cu cel puțin 10 ani mai tinere/tineri.
  3. Ministerul Culturii va organiza în toată țara ”Festivalul de scandaluri Capatos”, ”Ziua botoxului”, ”Târgul Internațional al Silicoanelor”.
  4. Ambasadorii culturali ai României vor fi Măruța, Bianca și Cruduța.
  5. În 2018 se va putea raporta că gradul de culturalizare a populației a ajuns la 99% dată fiind vânzarea imensă de CanCan, Click și Libertatea.
  6. Programul de guvernare va fi prezenttat doar la Acces Direct, la Capatos, Măruță și alte emisiuni de acest gen.
  7. Se ia în vedere ca PSD să-și facă televiziune. Se va numi OTV.
  8. Alexandria va fi capitala culturală europeană în 2018, 2019 și 2020.
  9. Pentru a arăta că sunt transparenți, toți membrii guvernului vor poza în costume de baie.
  10. Guvernul Tudose va organiza lunar tombole, iar primii 10 câștigători vor primi abonamente pe viață la ziarul CanCan.
andrei-volosevici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here