arestat51

Polițiștii din Ploiești au descins ieri la două domicilii ale unor persoane bănuite că au dat mai multe spargeri în locuințe. De asemenea, în timpul perchezițiilor, oamenii legii au asigurat menținerea ordinii și siguranței publice în zonă, verificând respectarea normelor de circulație rutieră.

27 de polițiști de la ordine publică, investigații criminale, poliție rutieră și criminalistică din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au participat la acțiunea de ieri, menită să prevină și să combată furturile din locuințe.

Astfel, au fost puse în executare două mandate de percheziție la domiciliile unor persoane bănuite că în cursul acestei luni ar fi comis mai multe furturi din locuințe, pe raza Ploieștiului.

Patru mandate de aducere au fost puse în executare, iar persoanele bănuite de activitatea infracțională au fost audiate de polițiști. Două dintre cele patru persoane au fost reținute în urma audierilor. În paralel, la locuințele acestora au fost găsite mai multe bunuri despre care există indicii că au fost furate: articole vestimentare, unelte electrice, telefoane. Toate acestea au fost ridicate de oamenii legii în vederea cercetărilor.

În același timp, polițiștii au organizat o razie în zonă pentru verificarea normelor de circulație rutieră și au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 935 lei.

La acțiune au participat și jandarmi.

Tot ieri, polițiștii din Prahova au descins și la locuința unui bărbat bănuit de cămătărie. În urma audierilor, oamenii legii au decis reținerea acestuia, care va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Vezi aici imagini video din timpul perchezițiilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here