UPDATE: Lucrătorii Rosal care sunt încadrați la Curățenie Căi Publice fac front comun cu cei de la colectare. Angajații pe CCP s-au strâns la garajul Rosal, acolo unde se află șoferii care au întrerupt lucrul.
Șoferii operatorului de salubritate Rosal Ploiești au întrerupt activitatea. Angajații protestează din cauză că nu au primit salariile. 

Situația angajaților de la Rosal este disperată. Oamenii nu sunt plătiți niciodată la timp, iar restanțele salariale sunt mari.

De exemplu, șoferii mașinilor de gunoi și încărcătorii au primit ultimii bani în luna aprilie, iar dispecerii au fost plătiți ultima dată în luna martie, potrivit celor spuse de angajații operatorului de salubritate.

Șoferii au rămas la garajul din cartierul Bereasca și nu au mai ieșit pe traseu, luni dimineață.

Asta însemană că vor fi, din nou, întârzieri la colectarea deșeurilor de la populație, serviciu care oricum lasă mult de dorit în Prahova.

La Ploiești și în majoritatea localităților din Prahova, Rosal este operatorul care face colectarea deșeurilor de la populație grație contractului semnat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Deșeuri Prahova, structură aflată în jurisdicția Consiliului Județean.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here