Deși Liviu Luca se află după gratii, fiind condamnat definitiv la șase ani închisoare cu executare în dosarul falimentării companiei Petromservice, acesta va beneficia de diverse beneficii ca și președinte de onoare al Sindicatului Național Petrom Energie.

Conform Observatorulph.ro, în luna iulie, Colegiul de Conducere al Sindicatului Național Petrom Energie a adoptat o decizie de acordare a drepturilor și beneficiilor ce îi revin persoanei care ocupă funcția de președinte de onoare. Aceasta a fost emisă după Congresul sindicatului din luna mai, desfășurat la Brașov, în urma căruia Liviu Luca a fost ales, ați ghicit, președinte de onoare.

În documentul pe care observatorulph.ro îl publică, în exclusivitate, sunt stipulate atât pentru sindicalist, cât și pentru soția sa, numeroase beneficii, precum: decontarea asigurărilor medicale, întreținerea locuinței (facturi la utilități), punerea la dispoziției a unui autoturism și decontarea carburantului, decontarea deplasărilor din țară și străinătate, suportarea din banii sindicaliștilor a cheltuielilor cu cele necesare traiului (hrană, haine),  precum și a meselor de protocol.

În adresa semnată, în cap de listă, de Florin Bercea, se arată că de aceste drepturi beneficiază și soția lui Liviu Luca, în cuantum de maximum 19.300 de lei anual.

Florin Bercea a declarat că această chestiune ține de o entitate privată și că decizia respectivă a fost înlocuită, fără să-și producă efectele.

FOTO Document Colegiul de Conducere al Sindicatului Național Petrom Energie adoptă drepturile și beneficiile preșdintelui de onoare Liviu Luca

Sursa: observatorulph.ro

 

2 COMENTARII

  1. Ca la romani la nimeni, lider condamnat penal, ales presedinte de onoare in Sindicatul Național Petrom Energie. Probabil pentru meritele deosebite de lider din Petrom, unde si-a tradat
    sindicalistii in cel mai josnic mod. Ce spuneti despre asta domnule Bercea???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here