Pompierii prahoveni, voluntari de la Rescue 4X4 și localnici caută în continuare trei copii luați de ape la Sângeru. În alte localități din județ, inclusiv în Ploiești, inundațiile au provocat pagube.

O femeie și patru copii cu vârste între 9 luni și 6 ani au fost luați de viitură la Sângeru. femeia a scăpat cu ajutorul unui localnic, dar copiii au fost luați de apă.

Doar unul dintre ei a fost găsit până acum. O fetiță de 3 ani care a fost declarată decedată după îndelungi eforturi de resuscitare din partea salvatorilor.

Imagini de la căutări pe valea râului Cricovul Sărat, care s-a umflat din cauza ploii:

În Ploiești, mai multe străzi au fost inundate. Apa a atins cele mai înalte cote pe Șoseaua Nordului și pe strada Cameliei.

 

În zona Gării de Nord au fost cele mai mari probleme. Aici, canalizarea înfundată cu păcură provenită de la rafinăria Vega a refulat. Apa contaminată cu produs petrolier a ajuns în curțile și în grădinile oamenilor.

la fața locului a venit și primarul Adrian Dobre. Ziarul Incomod a transmis live pe Facebook incidentul.

DETALII AICI: VIDEO: Canalizarea din zona Gării de Nord din Ploiești a refulat cu păcură!

În județ, DN 1B a foist inundat la Valea Călugărească. La Pantazi, apa a intrat în casele oamenilor. În Lapoș, au fost inundate 45 de case. Oamenii au rămas și fără curent, a fost luat de apă un pod construit recent.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here