fbpx
sâmbătă, decembrie 2, 2023
spot_img

În PNL Prahova, statutul se încalcă din simpatie pentru Mircea Roșca – VIDEO

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

rosca mircea - Ziarul INCOMODMircea Roșca, fostul lider al liberalilor prahoveni, este un subiect delicat pentru colegii de partid. Singura funcție pe care o mai poate deține în partid este aceea de simplu membru, dar cu toate acestea nimeni nu vrea să-i amintească acest lucru.

Ce spune statutul partidului

- Reclamă -

Conform noului statut al partidului, adoptat în cadrul Conferinței Naționale care a avut loc la Pitești, persoanele care au probleme cu legea și sunt trimise în judecată nu pot face parte din Comitetul Județean Executiv. Reamintim faptul că Mircea Roșca a fost arestat într-un dosar de corupție și că, în prezent, este în continuare trimis în judecată.

Ce face Mircea Roșca

Întrebat în cadrul unei conferințe organizate de PNL Prahova dacă Mircea Roșca este membru al Comitetului Județean, Sebastian Danielescu s-a bălbâit și aproape că a spus că nu știe. În ciuda insistențelor reporterului de la Ziarul Incomod de a elucida misterul, Danielescu a continuat să se bâlbâie – ba că Roșca participă la ședințe, dar nu are dreptul să voteze, ba că votează și el, dar prin statut nu trebuie luat în calcul, ba că nimeni nu a luat cuvântul ca să-l informeze pe Mircea Roșca că nu mai are ce să caute la ședințe.

- Reclamă -

De ce nu l-au dat afară pe Roșca

A rămas un mister a cui este datoria să îl informeze pe Roșca despre faptul că încalcă statutul. Ba mai mult, Sebastian Danielescu a declarat că se bazează pe bunul simț al deputatului, care ar trebui să îl determine să plece singur din Comitetul Județean. Nimeni nu i-a cerut acest lucru din… „simpatie”, acesta fiind termenul folosit de Danielescu.

Concluzia?! Din simpatie față de Mircea Roșca, statutul partidului este încălcat.

Vezi mai jos video din timpul conferinței cu declarațiile lui Sebastian Danielescu vizavi de situația lui Roșca:

- Reclamă -

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei copii au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea lor a fost alertată poliția

Trei copii de 11, 14 și 16 ani au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea...
spot_img