Hoțul care a agresat un militar, apoi a fugit cu mitraliera și încărcătorul acestuia nu a fost încă prins. Bărbatul purta cagulă când l-a atacat pe militarul care se afla în postul de pază la o unitate militară din Mamaia Sat. L-a luat prin surprindere pe militar și l-a atacat.

Potrivit g4media.ro, care citează surse din MApN, hoțul l-a atacat pe miliar cu un cuțit și l-a tăiat la mână, apoi i-a luat mitraliera și încărcătorul cu 30 de cartușe, a sărit gardul unității și a fugit.

Polițiștii au instituit filtre în trafic și verifică zona, conform sursei citate. Astfel de filtre sunt organizate și pe Autostrada Soarelui. Anchetatorii au stat de vorbă cu militarul jefuit și cu colegii săi, potrivit surselor menționate anterior.

Parchetul Militar Constanța și organele de poliție au deschis o anchetă pentru cercetarea evenimentului. De asemenea, comandantul Centrului 110 Comunicații și Informatică a numit o comisie administrativă pentru cercetarea împrejurărilor producerii evenimentului, potrivit Ministerului Apărării.

MApN a dispus de urgență, la nivelul tuturor unităților militare, măsuri pentru întărirea serviciilor de pază și verificarea planurilor de pază și apărare a obiectivelor militare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here